Answer:
Here is your Essay,
Explanation:
Topic: Should teens participate in dangerous sports?
Teens should play dangerous sports for many reasons. But I will tell you only a few because this will be long otherwise.When teens play dangerous sports like basketball, soccer, hockey , baseball, and especially football because it helps them mentally & physically. In addition, the reward far outweighs the risk by a million to one.First of all, children missing out in sports activities could be resulted in an risks. When a child is limited to his/ hers ability to Participate in sports will not get exersize , and self-affirmation that is needed. I respect what parents will say about not wanting their kids in dangerous sports but I may disagree with them most of the time because even though the child might get hurt it is okay because they learn to be more tough as a result.
Lastly ,Teens would already play sports most of thier time and it helps them. It uses your muscles and moving your body. There truly is no secret that excising good for health. The health power of participating in a sportis amazing for what it can do to improve your health. In sports, people can be caught doing sprts daily and it improves thier heath indeffinitly.
In summary, What most parents would ask is that the sports are safe for there kids. But there there is nothing like a sport with exitment and danger is the only way for your child to learn. So I say that we need to let out kids pay those sports for their health.
Thank you If you need any more help I am here! Have a good day!
Read the following sentence from the passage. The usual, conventional autobiographer seems to particularly hunt out those occasions in his career when he came into contact with celebrated persons. Click on the correct definition of conventional based on the context. conventional \kən-'ven-chən-əll adj. 1. formed by agreement 2. lacking originality 3. according to customary practice 4. relating to an assembly or public meeting
Answer: Lacking originality
Explanation: That should be correct. None of the other answers relate to the question.
Answer: According to customary practice
Explanation:
I got it right on my test
Which propaganda technique is a statement that uses the popularity of a product or idea to
appeal to an audience?
A. Generality
B. Assertion
C. Stereotyping
D. Bandwagon
As a coach, what do you try to do to help the kids? Encourage them; make it not seem like it’s the end of the world. I tell them everybody strikes out. I tell them that they pay major league baseball players millions of dollars to strike out. It’s just part of the game. You have to encourage them to swing, too. It’s a lot easier just to watch the ball go by. Which statement would Coach Thompson most likely agree with? It’s better to try and fail than not to have tried at all. Winning is the most important thing. Nice guys finish last. There is no “I” in team.
It’s better to try and fail than not to have tried at all.
Based on the text, it would be your answer! based on the text it would seem like the best one coach Tompson would agree with.
In "The House On Mango Street, "Cisneros makes sure to include the characters' books and paper in the list of belongings that she packs on her way to college.
How does this affect the story?
This affects the story showing the importance of education and reading in Esperanza's life.
How is education portrayed in the story?It is portrayed as the only form of social ascension.It is portrayed as an escape from problems.Esperanza is very attached to education as the solution to all the social and economic problems she has to face. For this reason, the author reinforces how much the character cares about her books and papers.
Learn more about "The House On Mango Street" at the link:
https://brainly.com/question/19131233
#SPJ1
Which of these lines from "A Piece of String" illustrates Matre Hauchecome's conflict?
A. The heavy roll of the drum and the crier's voice were again heard at a distance.
B. Matre Hauchecome...surprised and disturbed, swallowed at a draught his tiny glass of brandy...
C. He concealed his "find" quickly under his blouse, then in his trousers' pocket
He concealed his find quickly under his blouse, then in his trouser's pocket. Thus, Option C is true.
Who wrote a "A Piece of String"?The prolific French author, Guy de Maupassant, is primarily remembered for his mastery of the short story, although he wrote novels and travel memoirs as well.
A realist author, Maupassant’s stories tell the tales of common people permanently altered by larger forces at work in the world. “The Piece of String” is no exception. The story was published in 1884, within Maupassant’s larger collection
Read more about “Guy de Maupassant” here,
https://brainly.com/question/2290596
#SPJ1
Which sentence best describes the theme of the passage?
OA. Appearances can often be deceiving.
ge
OB. Students should respect their teachers.
OC. Achieving goals requires patience.
gh
OD. Intelligence always leads to success.
ness
Reset
Submit
There is conflict between lemon brown and three men because-
a. lemon brown owes the men money.
b. the men decide to beat up lemon brown.
c. lemon brown breaks into an empty house.
d. the men want lemon brown's treasure.
Answer:
A: lemon brown owes the men money
What is tone in writing? The protagonist’s point of view The author’s attitude toward the topic The setting of a work The rising action of a work
Answer:
B. The author’s attitude toward the topic
Explanation:
The protagonist is the hero of the story, sometimes it can be the villain but honestly its just the main character.
The antagonist is the villain, sometimes it can be the hero but it just depends on who the main characters enemy.
pls help me with this
Answer:
...
Explanation:
41: on
42: coast
43: shore
44: favourite
45: as
46: seasonal
47: swim
48: dig
49: laid
50: so
What are the main issue of the battle of Britine to study for it
Answer:
"The Battle of Britain was the first war fought in the skies between the British Royal Air Force or BRAF and German Luftwaffe. It was the first battle in history to be fought exclusively in the air. What was the reason for the Battle of Britain? In short, Nazi Germany was unable to invade Great Britain without first achieving superiority over Britain’s skies"
Hoped this helped.
“THE ROAD NOT TAKEN” CommonLit answers by Robert frost.
Answer:
There will always be decisions in life, but one can return and make the decision differently if one makes a mistake. Following one's heart is easier than following one's head, but since decisions don't really matter it is best to follow one's heart.
Can someone write me a Speech the speech Prom is : complain speech tell a store or restaurant manager why you deserve a refund whit out being rude. (WORTH 100 POINTS)
Which detail from the scene best supports the answer in Part A?
"HIGGINS. Come back to business. How much do you propose to pay me for the lessons?"
"LIZA. Well, why won't he speak sensible to me?"
"THE FLOWER GIRL. Oh, we are proud! He ain't above giving lessons, not him: I heard him say so."
"HIGGINS. Pickering: shall we ask this baggage to sit down or shall we throw her out of the window?"
PLEASE HURRY 100POINTS I NEED THE ANSWER RIGHT AWAY UNIT TEST K12 TWELTH NIGHT PART 1
The details from the scene best support part A are "HIGGINS. Come back to business. How much do you propose to pay me for the lessons?".
What is The Country Gentleman?The Country Gentleman is a bluegrass band. Carl smith was the lead famous singer of the band.
It is also an agriculture magazine which is of America based.
Thus, the correct option is A.
Learn more about The Country Gentleman
https://brainly.com/question/26508701
#SPJ1
READ THE PASSAGE THEN ANSWER THE QUESTIONS!
pls help 50 points and brainliest for the best answer
Answer: 1 Chaotic 2 Calm 3 Peaceful
Explanation: Sorry if i'm wrong because it's confussing if the answere chaotic or scary
Answer: 1 Chaotic 2 Calm 3 Peaceful
Explanation:
Q. The negative of 'Do it now.' is: 'Do not it now.' correct the sentence
Answer: Do not do it now
Explanation:
I recommend you look it up, I can't fully explain why you have to do this (as I am a native English speaker) very precisely.
I'm really sorry I can't explain it better, but if I say something wrong I don't want to confuse you.
When a poet uses a metaphor in a poem, what is he or she saying?
A. That two things are really different and have little in common.
B. That something is so different from anything else that it's unique.
C. That one thing is so much like another that it IS that other thing.
D. That something is a little bit like something else.
Answer:
C
Explanation:
For example "the amounts of money being lost by the company were enough to make it an industry that was teetering"
The following question has two parts. First, answer part A. Then answer part B.
Part A
Who is the narrator of the text?
A.
Jesse
B.
an outside observer
C.
Jesse’s mom
D.
a minor character
Part B
Which sentence from the text best shows the influence of the narrator’s point of view?
A.
“‘Do you have that list for me yet, Jesse?’ she called up the stairs.”
B.
“Michael came next, and he stood off to the side watching them.”
C.
“‘He probably wouldn’t like the activities we have planned and wouldn’t have any fun.’”
D.
“That first day, he was anxious and hesitant to step out on the field.”
6
Answer:
Hello
Explanation:
The narrator is usually a fictional person that the author makes up but it can also be the main protagonist of the story I hope this knowledge can help you better understand these questions.
write an essay on why we should always do our homework
Answer:
It improves your child's thinking and memory. It helps your child develop positive study skills and habits that will serve him or her well throughout life. Homework encourages your child to use time wisely. It teaches your child to work independently
What does the image of "and groaning underneath this age’s yoke" suggest about the meaning of the passage? (a yoke is a wooden harness, or collar, put around the neck of a horse or oxen that is pulling a plough.) brutus has been choking because he is ill. brutus is much older than cassius. the people of rome raise horses and cattle. people are suffering under the current leadership.
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
What is the idea of the passage?The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
https://brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
D) People are suffering under the current leadership
Question 2 of 10
Why does Friar Lawrence have such a strong reaction to Romeo's news about
being in love with Juliet?
O A. He knows Romeo is too young to get married.
B. He thought Romeo was in love with Rosaline.
C. He thought Romeo did not want to get married.
O D. He believes Romeo is lying.
Friar Lawrence reacts strongly to Romeo's declaration that he is in love with Juliet since he knows Romeo is too young to marry. Option A is correct.
Who was the Remo and Julliet?William Shakespeare wrote the play Romeo and Juliet early in his career, about the passion of two Italian youngsters from conflicting families. It was one of the most popular plays, and it is now one of his most regularly produced plays, along with Hamlet.
The Friar's role as Romeo and Juliet's companion and counselor illustrates the tension between parents and their offspring within the play, Because Romeo is too young to marry, he responds violently to his proclamation of love for Juliet.
Therefore, option A is correct.
Learn more about the Remo and Julliet, refer to:
https://brainly.com/question/6886851
#SPJ1
"l will help you?" He said that,she________help him.
a.would
b.will
c.has
d.had
Answer:
"l will help you?" He said that,she__ would______help him.
Explanation:
Answer:
would
Explanation:
He said that , she would help him.
What is the effect of Hamlet’s use of metaphors in this excerpt?
The metaphors prove that Hamlet is angry with his mother.
The metaphors show that Hamlet is still feeling hopeful.
The metaphors reveal Hamlet’s plan to murder Claudius.
The metaphors emphasize Hamlet’s state of depression
The metaphors prove that Hamlet is angry with his mother is the effect of metaphors used by Hamlet in excerpt. It establishes Hamlet's tribulations.
What is metaphor?A metaphor is the way of denoting the actions or the object used in the other way of describing or telling the things like likeness or analogy between the words or sentence. For example the person is pleasant, to replace the word pleasant delightful can be used.
Thus, option A is correct.
For more details about metaphor, click here:
https://brainly.com/question/13020675
#SPJ1
Answer:
Its A
Explanation: I took the test on edge
If time didn't stop, and life kept on, would the future hold no more than a thousand years?
Answer:
its is the first comma its not supposed to be there
Answer:
There should be no limit for future.
Please select the word from the list that best fits the definition leaves the reader wanting more
Answer:
cliffhanger
Explanation:
This is the best word I can think of without seeing the choices. The best example of a cliffhanger is the way Marvel releases the episodes of their shows week by week, and they usually always end the episodes on a cliffhanger to keep the person interested and wanting to know what happens (at least until the final episode).
Answer:
Voice
Explanation:
Write a sentence using the word harass.
Will give brainliest!!
Answer:
Lola thought about how her ex began to harass her
Answer:
She secretly wanted him to harass her in a naughty way!
1 Use these subordinating clauses in sentences of your own. who had blue spiky hair that had a curly tail which showered down from above which who smelt like bubblegum that ate my homework roared past at the speed of light Sample answer: Tommy, who had blue spiky hair, is my best friend since kindergarten.
Match the individual to their accomplishment.
Rachel Carson
Neil Armstrong
Steve Jobs
stepped off the Apollo Lunar Module Eagle onto the
moon and planted an American flag on the surface
together with Steve Wozniak, introduced the
first Apple computer in 1976
published Silent Spring to show the dangers of
pesticides and connections of natural systems
Accomplishments are the achievement of the act or the task. Neil Armstrong accomplished his mission to the moon, Steve Jobs introduced Apple computers, and Rachel Carson published Silent Spring.
Who are Neil Armstrong and Steve Jobs?Neil Armstrong was an American astronaut that was the first ever to walk on the surface of the moon and to plant the American flag on the moon's surface.
Steve Jobs was an American entrepreneur who along with Steve Wozniak developed and established the Apple computers.
Rachel Carson was an American marine biologist who wrote the most influential book, Silent Spring which portrays the harmful effect of pesticides and how it affects the natural ecosystem.
Therefore, Neil Armstrong went to the moon, Steve Jobs started Apple, and Rachel Carson wrote Silent Spring.
Learn more about Steve Jobs here:
https://brainly.com/question/23417917
#SPJ1
What does impeccable mean?
As you might imagine, catching flying insects requires a great deal of agility and speed.
What does agility mean in this sentence?
Flexibility
Fragility
Disability
Strength
Answer:
flexibility
Explanation:
What phenomenon got affected by sub rise in the second stanza
Answer:a day?
Answer Is Maybe Correct