Which identifies an instance of irony in "The Convict and the Bishop"?

Answers

Answer 1

Answer:

When the police bring Valjean to the bishop's house, he gives Valjean the candlesticks to match the plates he stole. Madame Magloire distrusts Valjean, even though the bishop tells her she must.

Explanation:


Related Questions

A HEART, 5 STAR, BRAIENLIST AND 30 POINTS

WRITE A BREIF STORY USING FOUR OR MORE WORDS BELOW.

JEALOUS, NERVOUS, FABULOUS, ENORMOUS, NUMEROUS, MIRACULOUS ​

Answers

Answer:

the bracelet

Explanation:

i was jealous my friend had everything I wanted and no matter how hard I worked I couldn't afford any of the things I wanted she just had just gotten this fabulous rose gold bracelet that was to die for it had numerous little charms and an enormous one in the middle. I wanted it so bad that when we went to the movies that afternoon and I saw she dropped it I had to pick it up and hide it quick. I knew I shouldn't have but it was fabulous I couldn't resist and I noticed she didn't feel it fall it was the perfect opportunity. it was meant for me. the next day she was looking for it like crazy I didn't know what to do I even panicked... I why'd I get so nervous I knew what I did yesterday but I didn't feel anything why am I panicking now. to be continued......

what does monopoly mean in this scentence "in 1773, the British Parliament enacted the Tea Act, which would have given the east the India Company a monopoly on the American colonies' tea market."
A. An unfavourable position
B. Ability to sell goods or services
C. Law or policy
D. Complete power over a supply or trade

Answers

I’m pretty sure D but I’m not all the way sure

5. Why were Emmett's cousins to wary of Hiram when Emmett wasn't?

Answers

Answer:

Emmett's cousins thought Hiram would be racist to them.

Explanation:

i need help with this

Answers

Answer:

A.)

A.)

C.)

Explanation:


Which details in the first few stanzas of the palm reveal the setting to the reader?

Answers

Answer:

Chamber door, midnight

Explanation:

I’m not a 100% sure but I think that’s it

20 POINTS EACH!!! HELP PLS!

Part A:

What is an implied idea in the article?


A. The Lakota Music Project seeks to improve upon the music of different Indian tribes.


B. The goal of the Lakota Music Project is to emphasize the differences between Native American music and European music.


C. The Lakota Music Project is a product of the Indianist movement.


D. An outcome of the Lakota Music Project is that people of different cultures learn how much they have in common.

Part B.

Which TWO sentences from the text that best support the answer in Part A?


A “The Lakota Music Project's focus remains on building bridges through music."

B, “[The Indianist movement] flourished in the early 20th century as American composers based works on Native American themes.”

C. "Native music is more freestyle," said Black Bear, who has been part of the Lakota Music Project since 2009.

D. "Its goal is to spotlight Native American influences on American classical music."

Answers

Answer:

Part A Answer: D. An outcome of the Lakota Music Project is that people of different cultures learn how much they have in common.

Part B Answers: A. (The Lakota Music Project's focus remains on building bridges through music)

and D. (Its goal is to spotlight Native American influences on American classical music)

Explanation: I had the K12 test and missed these, but these are the correct answers! I hope this helps, but I might be a little late. :(

Answer:

Explanation: An outcome of the Lakota Music Project is that people of different cultures learn about and understand each other.

What is the meaning of decades​

Answers

Answer:

A decade is 10 years. So decades is multiples of 10 years, like 40 years, 20 years, 90 years, etc

Answer:

it means period of 10 years

hope it helps

Reread lines 17–23. What specific evidence is used in this paragraph to support the editorial’s claim?

Answers

Answer:

Considering the lack of an image or Iink to the direct source, I am unable to do much to help. Please provide an image for further support.

The evidence is from lines 18-20 '' Terry Thompson opened the cages on his Zanesville farm, springing dozens of lions, tigers , bears and other wild creatures before killing him self.''

Remove or add commas- Lisa Simpson designed a bright, blue, jersey for the
basketball team this year

Answers

Lisa Simpson designed a bright blue jersey, for the basketball team this year

Answer:

remove commas doesn't need any commas

Explanation:

hope it helps

Fix any punctuation or capitalization errors below. Click "Submit Answer" if there
are none.
:
The teacher was; impressed, surprised, and proud of
Edna Krabappel's work on the math team.

Answers

Answer:

none

Explanation:

it is all correct i think if wrong sorry

Identify the prepositional phrase in the following sentence.

Several characters in the story faced difficult challenges.

Select one:
1 in the story
2 faced
3 difficult challenges
4 several characters ​

Answers

Answer:

1. In the story

Explanation:

HELP! Brainliest And.. 10 points


Read the excerpt from Through the Looking-Glass by Lewis Carroll.

It didn’t sound a comfortable plan, Alice thought, and for a few minutes she walked on in silence, puzzling over the idea, and every now and then stopping to help the poor Knight, who certainly was NOT a good rider.

Whenever the horse stopped (which it did very often), he fell off in front; and whenever it went on again (which it generally did rather suddenly), he fell off behind. Otherwise he kept on pretty well, except that he had a habit of now and then falling off sideways; and as he generally did this on the side on which Alice was walking, she soon found that it was the best plan not to walk QUITE close to the horse.

The author, Lewis Carroll, uses characters such as the Knight to symbolize himself.

Which statement best describes how Carroll uses the characters as symbols of his life in the excerpt?

Lewis Carroll is making fun of the real Alice.
Lewis Carroll is making fun of himself.
Lewis Carroll is describing his talents.
Lewis Carroll is showing how serious he is.

Answers

Answer:

B,                      Lewis Carroll is making fun of himself.

Explanation:

Answer:

chicken

Explanation:

she likes chicken and you should too

PLEASE SOMEBODY HELP ME ON THIS i was supposed to submitted before but I couldn’t smh anyways! I will mark brain something- idk what is it called but help me AS SOON AS POSSIBLE thanks ❤️

Answers

As I placed one foot out from my wooden boat, and the next foot out, my feet decided to plant itself into the sand. My eyes felt like it didn’t know how to blink at that moment as I was awe-struck by what my eyes witnessed. In front of me was a place filled with the unending grains of golden sand, as if the whole island was made out of gold itself. Shimmering blue waters that sparkled in the presence of the sunlight encircled the island. Greenery spread out all around the island, with patches of different coloured flowers that grew among bushes occasionally. In a distant, was a majestic waterfall that looked like a sheet of blue velour swishing down, its edges hemmed with whipped-white lines. The water thundered down into the pool like a gigantic waterspout.Just as I arrived, it so happened the sky began to glow as the flaming orb rose from the horizon and ignited the sky, causing it to burst into a bright, passionate mix of scarlet and yellow. The clouds had no place in the morning sky as the majestic sun reigned supreme. The colours of the sky blended perfectly with the colours of the scenery. Its ineffable beauty was like a masterpiece painted by Picasso that came to life, lying right in front of my eyes.Finally, we were close enough to communicate with each other as we shook hands and introduced each other. The smiles and excitement on their faces were welcoming and inviting, as if they had known me for ages. As they spoke, they were filled with energy and liveliness, their personalities made one feel like a part of their family. Their characters fitted perfectly with the view of this paradise island, a place where the world seemed flawless, a world where there’s the insignificance of money and fame. After my personal encounter with this place, I finally believed there was a heaven on earth.HOPE IT HELPS YOU OUT PLEASE MARK IT AS BRAINLIEST AND FOLLOW ME PROMISE YOU TO FOLLOW BACK ON

According to Zimbardo, the abuse at Abu Ghraib occurred because…

Answers

Answer:

C

Explanation:

C

Answer:

[ C ] soldiers were left in a position of power without guidance or oversight.

Directions: Consider the use of the word crossover--or a variation of the
word--in each of the following instances. How is it being used in the
following texts?
What does the word mean in this
context?
The title, The Crossover
"Cross o ver" (29)
"Article #2 in the Daily News (January 14)"
(225-226)
"Where Do We Go From Here?" (227-228)
"Free Throws" (234-237)

Answers

Can you give us pictures of the text?

What does the speaker observe in "Night"?
O the coming of the dawn
O the death of a tree
O the suffering of a rose
O the corn harvest

Answers

Answer:

the death of a tree

Explanation:

took on egde.

In "Meeting at Night" by Robert Browning, the speaker observes the coming of the dawn. Therefore, option A is correct.

What the poem "Meeting at Night'' depicts ?

"Meeting at Night" by Robert Browning depicts a clandestine meeting between two lovers. The poem is divided into two parts: the first part describes the speaker's journey by sea at night, while the second part depicts his arrival at the shore and his journey to meet his lover.

The speaker uses vivid imagery and sensory details to convey the excitement and anticipation of the meeting, as well as the natural beauty of the landscape.

The first line of the poem is "The sun descending in the west," and later the speaker describes the gradual appearance of stars and the moon as the night deepens. The speaker observes the the coming of the dawn at night.

Find more on Robert Browning:

https://brainly.com/question/30099293

#SPJ7

Is it weird that my ELA teacher does lessons using manga? owo

Answers

Answer:

no i think that is completly  normal for weird people

Explanation:

Answer:

Nah that seems pretty cool

Explanation:

Help PWEASE!!!!! I don’t understand my notes told me nothing!!

Answers

Answer:

They should be simple.

Explanation:

Formal writing is mean't to be professional and informatitive like an essay or email. A big part of formal writing is writing simple sentences that are easy to comprehend and not complicated to figure out. The first and third choices are definitely wrong because they are the opposite of what formal writing should be. Making something interesting isn't a requirement either.

If I had listened to my teachers who encouraged me stay in college, I would be in a much better financial position today. Instead, when I was nineteen, I dropped out of college and drifted from one job to another. At first, It felt good to have money while friends of mine who remained in college were always broke, but soon I realized my mistake. Friends of mine who graduated with degrees in business and science were suddenly making three or four times what I was making as a manager of a shoe store. In addition, I began to feel as though my education was incomplete. Something was missing from my life. Gradually, the consequences of my short-term thinking became evident; therefore, At the age of twenty-five, I returned to college to pursue a degree in business administration.

What type of expository structure is used in this paragraph?

(A) Cause and Effect

(B) Descriptive / Informative

(C) Compare and Contrast

(D) Sequence / Procedure

Answers

The answer can be A. But I am not sure

Which sentence is punctuated correctly?

The presidential China Room displays all the White House china, in fact; almost every past president is represented there.

The presidential China Room displays all the White House china: in fact, almost every past president is represented there.

The presidential China Room displays all the White House china, in fact, almost every past president is represented there.

The presidential China Room displays all the White House china; in fact, almost every past president is represented there.

Answers

Answer:

c.

Explanation:

How does Keeler use logic in this passage?

Keeler uses statistics and facts to show that today’s foods come from American Indians.
Keeler makes the reader imagine a world without tomatoes.
Keeler uses the word “treaty,” which helps the reader feel like a truce has been made.
Keeler suggests that the Pilgrims could not have survived without the American Indians.

Answers

Answer:

The Answer is A: Keeler uses statistics and facts to show that today’s foods come from American Indians.

Explanation:

Doing the assignment and got it right.

Hope this helps yall.

Keeler uses statistics and facts to show that today’s foods come from American Indians. Therefore, the correct option is option A.

What is reading comprehension?

Reading comprehension refers to the ability to study literature, grasp its content, and combine it with past knowledge. There are various reading strategies available to improve reading comprehension.

Readers' talents and capacity to assimilate information influence their ability to interpret literature. Inferences include expanding one's vocabulary, participating in critical text analysis, and engaging in deep reading. Keeler uses statistics and facts to show that today’s foods come from American Indians.

Therefore, the correct option is option A.

To learn more about reading comprehension, here:

https://brainly.com/question/13970274

#SPJ6

I'm new to brainly, I need to know Asap how to find a long book summery on a book I didn't read

Answers

YT is your best bet.

Explanation:

read the first and last page and one in the middle the try your best to make it as long as you can!

uh please help with this i’m in 7th grade thanks:)

Answers

Answer:

illl help wheres the article?

In Toy Story 2 Jessie recounts a montage of scenes that leave her as a discarded toy.
Some if the scenes:
• The girl yanks a pillow from behind Jessie causing her to fall beneath the bed.
• A telephone cord pulls its receiver along the ground incessantly.
• Jessie lies forgotten underneath the bed.
This is an example of:

Answers

Answer:

This is an example of trauma

Explanation:

Answer: this is a traumatic Experience and, can leave the viewer in a melancholy Or even sad mood. The viewer will usually feel sorry for Jessie and her past life.

Explanation: I have seen the movie. Have a great day!

Jack is a page (a knight's helper) in Camelot. His story involves jousting matches and boisterous feasts. Although Jack is small for his age, he hopes to become a knight someday, like his tough older cousin. While working in the horse stalls one day, Jack overhears a plot against the king. He collects evidence and presents it to his cousin, who delivers the news to the king. The plot is thwarted and Jack is hailed as a hero. Which is the best statement of the theme of the story? A. It is important for children to have good role models. B. Friendship and loyalty are more important than riches and popularity C. Finding a hobby you love can lessen the challenges of growing up. D. Size and physical strength are not the only measures of a person's value,​

Answers

Answer:

D. Size and physical strength are not the only measures of a person's value,​

Explanation:

According to the story, Jack is a page and he is a small boy for his age but he dreams of becoming a knight like his tough and older cousin.

One day he hears about a plot against the king and he collects evidence which helps stop the plot.

The best statement of theme of the story is option D. Size and strength are not the only measures of a person's value.


2. PART B: Which TWO quotations from the passage
directly support the central argument of the
majority opinion?

Answers

The quotes that support the central argument of the passage are the ones that justify that argument, showing it to be true.

How can these quotes be identified?Making a complete reading of the text.Identifying the central argument.Identifying the sentences that justify and prove the central argument.

In short, the quotes will be those that prove the argument and strengthen it.

You did not show the text the question refers to. This makes it impossible for me to write a specific answer, but I hope the above information will help you.

More information about support sentences in the link:

https://brainly.com/question/17176690

I need help again to improve my pronunciation.

Which do I choose and where?

Answers

Answer:

(see below)

Explanation:

The sentence given is:

Jin didn't return my text about hanging out this weekend thus I can only assume that he's really busy.

First, notice how there's a little unevenness between "weekend" and "thus". That's because there is no conjunction or anything to bridge them together. That means that they are two separate sentences.

A period will separate the sentences. A semicolon separates two similar sentences. This means that the bridged sentences must both be about a general topic. Such as:

My dog's name is Daisy; she is the most lovable dog!

Because these two sentences are similar, you can choose whether to use a semicolon or period.

After doing that, keep in mind that after every transition—first, furthermore, however, to conclude, additionally, etc.—there must be a comma. This is extremely important.

Thus is a transition, which means it requires a comma after it.

So now your sentence should look like this:

Jin didn't return my text about hanging out this weekend; thus, I can only assume that he's really busy.

or

Jin didn't return my text about hanging out this weekend. Thus, I can only assume that he's really busy.

There is nothing else to correct, so your final product should be one of the above.

Jin didn't return my text about hanging out this weekend; thus, I can only assume that he's really busy.

Please I can’t fail this report card

Answers

Answer:

your answer is a REASON

Explanation:

9. She waters them everyday.
10. She understand the lesson.​

Answers

Answer:

I don't know what to do, but the second sentence needs to be corrected.

She understands the lesson.

Hope this helps

Sky

In at least 150 words, write a summary of "Serve the People."

Answers

Answer:

Summary

Explanation:

He made a positive idea that would help the people, and we embraced it. The audience is left to assume that the CPC and Mao know what is best for the people of China — similar to Thoreau — in that he tells the people to stand up for what they believe is right, but does not consider that the people might have twisted judgement. "In times of difficulty, we must not lose sight of our achievements, we must see a bright future, and we must seize our courage."

Answer:

"Serve the People" talks about the duty to serve and to save the suffering Chinese citizens. It also talks about how there is sacrifice when there is struggle and that dying while serving the people is a worthy death. According to the text, it states, "But we have the interests of the people and the sufferings of the great majority at heart, and when we die for the people it is a worthy death." This tells the readers that dying for the people is worth it and will get the recognition of the people. It also talks about how anybody that has done something useful dies, either a soldier or a cook, that they should have a proper funeral ceremony as well as a memorial meeting in the presence of their honor. Based on what I read, "This should become the rule. And it should be introduced among the people as well. When someone dies in a village, let a memorial be held." This tells the readers that they care about the people and that this is a way in which they express their mourning for the dead and to unite all the people.

Other Questions
How do microorganisms live in a humans microbiome? What object was found in Tutankhamens that suggested there was a curse? which decimal number shows two and one tenth in standard form A 0.21B 2.01C 2.1D 20.1 Why did early civilizations begin in river valleys?a) The flooding of rivers created good farmland.b) Rivers provided plenty of fresh water.c) People could hide from enemies in river valleys. d) River valleys had many trees for building.:3 thAnkZZ If the regular price of a new T-shirt is $13.95 and its on sale for 25% off. what is 25% of the price rounded to the nearest cent? Yoshio has three peices of fabirc. Each piece of fabric has the same length. The total length of the fabric is 2 1/4 yards. What is the legth of each pice of fabric? HELP PLEASE!!!!!Sr. Rolando: Hola, seor Augusto, usted es de Mxico?Sr. Augusto: S, soy de Mxico.Sr. Rolando: ________Sr. Augusto: S, me encanta. Tomas la paella? Hablo la tortilla? Toma el atole? Hablas la paella? The Basilian Rule was for people who lived in Roman Catholic monasteries and convents and if it's false give me what actually happened It has been debated for years as to whether or not Descartes's Rule of Signs is helpful when working with Polynomial Functions. In your own words:a) explain the purpose in using Descartes's Rule of Signsb) state whether or not you think it is helpful or simply a waste of time, then explain your answer. Which of the following could be a function? Select three that apply. What are the steps in the impeachment process? Which of the following is a Hemipteran?Tarantula HawkSilverfishJune BugCicada Help I will give you brainliest if its correct how to find the area of a generic quadrilateral PLZZZZZZZZZZZZZ HELP ME I BEGGING YOU!!!PLZ EXAMPLAIN AND ANSWER THEM ALL DUE TODAY!!!!1 question is first image2 question is second image3 question is third image4 question is fourth image5 question is fifth image Given that z is a standard normal random variable, what is the value of z if the area to the left of z is 0.9382: a. 1.8 b. 1.54 c. 2.1 d. 1.77 find the value of x !!!! Cost of goods sold reports the: Multiple Choice cost of merchandise purchased. cost times the quantity of goods sold. cost of merchandise available to sell. selling price times the quantity of goods sold. How did the Hundred Years War start? Use the picture of an atom below to answer the questionWhich statement best describes the part of the atom that is shown by the arrow?0 It is an electron and it has a negative charge.0 It is an electron and it has a positive chargeIt is a proton and it has a negative charge.It is a proton and it has a positive charge.