What part of speech is everywhere this is urgent please

What Part Of Speech Is Everywhere This Is Urgent Please

Answers

Answer 1

Answer:

adverb:

conjunction

    sorrry they are one of the two


Related Questions

please solv it please please please please please please please please please please please please please please please

Answers

1. adjective phrase
2. adverb
3. adverb
4. adjective phrase
5.adjective phrase
6. adverb
7. adverb
8. adjective phrase
9. adjective phrase

Answer:

I think this would be the answer, I’m not sure:

part B: which lines from the poem best supports the answers to part A

Answers

Answer:

Where is the poem

Explain this quote in your own words. "frequently gave a 'false' impression of wisdom - one that did not rightfully represent the wisdom of the argument of its author."​

Answers

Answer:

My best interpretation of the quote would be that someone is deliberately misinterpreting someone else and twisting their words and meaning.

From the quote, "...a false impression of wisdom, that does not represent the argument of the author", it is quite clear that a person is deliberately acting unaware of the meaning of the words of a person or twisting the words and meanings.

40 POINTS Y'ALL------
Which of the following is NOT given as an example of a type of person connected to the wild?
an explorer
a warrior
a hunter
an artist

this question is based off of the book Call of the Wild by Jack London, I will give branliest to the CORRECT answer

thanks,
-throckmorton

Answers

Answer:

I think Artist

Explanation:

Because an explorer explores the world in which wild forests come.

A hunter hunts animals in forest.

An Warrior has to fight,that takes him to forest and warrior also uses forest as a hide out.

Answer:

Artists

Explanation:

Because an explorer explores the world in which wild forests come.

A hunter hunts animals in forest.

An Warrior has to fight,that takes him to forest and warrior also uses forest as a hide out.

If there is no narrator in a play, how can you tell what is happening?

Answers

Answer:

third one. It's called body language and as well as speaking lol :)

Explanation:

Answer:

third answer

Explanation:

Please help me!!!
The Lost Boy of Sudan

Gabriel seemed like any other young boy eager to finish high school and move to college—that is until one saw his eyes and heard his story. Those long legs that aided him to jump high during basketball practice had survived an amazing journey. Gabriel had walked for three months to Ethiopia from his war-torn village in Sudan. After four relatively safe years in the refugee camp, Gabriel had to flee again. This time, he walked to Kenya. His legs never gave up even in the most trying of times and refused defeat in the face of death. At the age of twelve, Gabriel knew about the world of letters, alphabets, and the possibilities that words promised. His life had more surprises in store for him. One day, he learned that along with a few thousand young refugees from his country, Gabriel was being resettled into America to live a life of freedom. That morning, the sun had never been brighter, and the birds had never chirped in more beautiful melodies. Gabriel looked at the crowd outside his tent—cheering like a crowd of sunflowers facing the sun. He was an orphan, one of the Lost Boys of Sudan, yet he had found himself. When Gabriel jumped high to dunk the ball, his strong legs and soul were the happiest.

Which sentence contributes to the optimistic tone of the passage?
A.
"Gabriel seemed like any other young boy eager to finish high school. . ."
B.
"After four relatively safe years in the refugee camp, Gabriel had to flee again."
C.
"Gabriel was being resettled into America to live a life of freedom. . ."
D.
"Gabriel had walked for three months to Ethiopia from his war-torn village. . ."

Answers

Answer:

The answer is C. I just took the test lol

Explanation:

The passage narrates the ups and downs of Gabriel's life. The tone of the passage is the most optimistic when Gabriel is promised a life of freedom and possibilities. Thus, the line, "Gabriel was being resettled into America to live a life of freedom" contributes to the optimistic tone of the passage.

"Gabriel was being resettled into America to live a life of freedom. . ." is the sentence contributes to the optimistic tone of the passage. Thus, option (c) is correct.

What is tone?

The term “tone” refers to the showing of the author's point of view and attitude towards the audience, reader, and characters in the story. The tone is a kind of author perception as related to the topic. The tone was usually used by the author to generate ideas on the subject.

The passage's upbeat tone recounts Gabriel's life's ups and downs. The passage's tone is most upbeat when Gabriel is offered a life of freedom and possibility. As a result, the sentence "Gabriel was being resettled into an American to live a life of liberty" contributes to the passage's upbeat tone.

As a result, the "Gabriel was being resettled into America to live a life of freedom. . ." Therefore, option (c) is correct.

Learn more about on tone, here:

https://brainly.com/question/1416982

#SPJ2

What are the differences and similarities between information in a chart and information presented in a paragraph? In an image? Why is it important to recognize the differences in how information is presented? ( Brainliest Answer). ​

Answers

The information presented in a chart is more understandable. People tend to understand it more quickly. The information in a chart is presented in points, therefore making it more easy to get the topic.

The information presented in a paragraph seems a bit harder to understand. People think that this is a tougher way of presenting something.

Which sentence restates this sentence indirectly by using imagery?

I dunked my head under the pool one more time before I set out for the morning’s warm-up exercises.
It was early in the morning when we began our swim practice, and the water was still very cold.
As much as I loved being on my school’s swim team, the early morning practices were often quite brutal.
It seemed as though my entire body were covered in goose bumps, and I could not stop shivering as I entered deeper and deeper into the clear pool.

Answers

Answer:

It seemed as though my entire body were covered in goosebumps, and I could not stop shivering as I entered deeper and deeper into the clear pool.

Explanation:

You didn't provide the original sentence, but I can answer your question anyway.

Imagery is a powerful tool many writers use. This term refers to the language used by writers to create images in the mind of the reader by appealing to their senses. This can be done through details of taste, touch, sight, smell, and sound.

In the fourth sentence, sensations we can feel when entering cold water are described - the goosebumps and shivering. This can make us feel as if we are entering the pool.

The rest of the options don't contain this type of description, which is why they are incorrect.

Answer:

D

Explanation:

"What the Flu Does to your Body, And why it makes you feel so awful" the passage is on commonlit.org*will give BRAINLIEST*
please help I have to get a good grade on this.
3. What is the author's main purpose in the text?
A. to encourage people to get vaccinated for the influenza virus to avoid the symptoms
B. to show how the immune system actually does more damage than the virus itself
C. to explain to people that the worse they feel during the flu, the faster they're healing
D. to explain why people feel so horrible when they're infected with the influenza virus.
4.How does paragraph 9 contribute to the development of ideas in the text?
A. It shows how the immune systems responsible for symptoms beyond the parts of the body directly affected by the virus.
B. It provides readers with all the symptoms that they will likely experience during the flu, improving their ability to recognize it.
C. It emphasizes how the influenza virus is capable of spreading to more important areas of the body through the blood stream.
D.It shows how the immune system goes overboard when its fighting an infection, spreading to areas of the body that are healthy.​

Answers

Answer:

1. c 2. c 3. d 4. c

5. The connection is simple, the age of less immunization the more the probability of getting infected with the virus. Immunosenescence enhances the susceptibility to viral infections and renders vaccination less effective, this virus mainly is found active in the bodies of elderly , example between 60 and 65 and above. This stage of life, weak cells and less immune system makes one succeptible to the disease.

Explanation:

Just took it lol

The effects of the Flu are known and also mentioned explaining to people that the worse they feel during the flu, the faster they're healing It emphasizes how the influenza virus is capable of spreading to more important areas of the body through the bloodstream. Hence option C for both 3 and 4 are correct.

What is a Flu?

Flu is a common respiratory illness brought on by flu strains that can sometimes spread to the lungs as well as the throat and nasal cavities. It can lead to mild to severe disease, and occasionally even death.

Flu symptoms often appear within one to three days after contracting the infection. In a week, the majority of people will feel better. You might, however, continue to feel extremely exhausted and have a persistent cough for a few more weeks.

A typical viral infection that, particularly in high-risk individuals, can be fatal. The lungs, nose, and throat are affected by the flu. High-risk groups include young children, elderly individuals, pregnant women, persons with chronic illnesses, and those with weakened immune systems.

Fever, chills, muscle pains, cough, congestion, runny nose, headaches, and exhaustion are some of the symptoms.

Rest and fluid consumption are the main treatments for flu, allowing the body to combat the illness on its own. The symptoms may be treated with paracetamol, but NSAIDs must be avoided. A yearly flu shot can lessen complications and aid in prevention.

Hence, the above options are correct.

Learn more about the Flu here:

https://brainly.com/question/14603083

#SPJ2

If you are writing a story, and decide to incorporate a series of events building towards the point of greatest interest, you are working on the _____.

plot
exposition
rising action
inciting incident

Answers

Answer:i think its rising action

Explanation:

if the events are building up they are kinda rising

Answer:

rising action

Explanation:

In the rising action phase, a related series of events occur to build up to the greatest point of interest. This makes up the bulk of the story. The events that occur in Act I, Scenes 2-5, and Act II, Scenes 1-3, make up the rising action of this play.

PART A: What is the meaning of “couched” as it is used in paragraph 3?
A. speak a specific way
B. act dismissively
C. discuss thoroughly
D. speak ambiguously

Answers

Answer:

you don't show paragraph 3, but if i had to guess, i would pick D) Speak Ambiguously.

Explanation:

Answer: A. speak a specific way

Roosevelt is saying that various new regulations came up that were couched, or worded, in a specific way. In other words, he is saying how the jargon is only for a few people to understand. Those people being familiar with banking terms. So he's using this speech to try to help translate what is going on. The context of this deals with the market crash and great depression, and the many banks that failed around this time period.

introduction to poetry

Answers

Answer:

introduction to Poetry is a poem that is more than the sum of its metaphorical parts.

Explanation:

Introduction to Poetry is a poem that is more than the sum of its metaphorical parts. Billy Collins wrote it in the hope that it would encourage readers and students to look, listen and react to a poem in subtle imaginative ways, rather than ride roughshod over it.

courage in denmark resistance to the nazis in wwii best identifies the central idea

Answers

wow that is so cool I asked

Answer:

Sigo aqui a pesar de lo malo

Explanation:

Sigo aqui a pesar de lo malo

De ese oscuro pasado

Siempre estoy junto a ti

Sigo aqui abrazado a lo nuestro

A este amor tan inmenso

Que no sabe morir

He llorado tanto mas

Que el cielo

Lagrimas de dolor

He tocado fondo tantas veces

luchando por tu amor

Soy incondicional

Un amor tan real que

No juzga que suena

Que sufre y perdona

Un amor de verdad

Soy Incondicional

Un amor tan real

Que no espera

Algo a cambio

Que no tiene horario

Un amor de verdad

NNNnno no no

Descubri

Que un amor verdadero

Se entrega por completo

Y eso hice por ti..

He llorado tanto mas

Que el cielo

Lagrimas de dolor

He tocado fondo tantas veces

luchando por tu amor

(coro)

Soy incondicional

Un amor tan real que

No…

I need the answers for AMERICA AND I commonlit please

Answers

Answer:

How do you answer this?

Explanation:

Is this even a question?

Answer:

oidi

Explanation:

adadasdadaddad

Write an apology letter with the virtue listed below in the attachment.

Answers

Answer:

dear, so and so

i just wanted to apologize for saying that you weren't the pretty best friend, mean its true, but still that was very wrong of me. also, i ate the rest of your skittles. you probably didn't notice, but i decided to tell you anyway. oh and bob told me that he liked you. he asked me not to tell you, but i didn't want to lie to you. anyways your hair looked really nice today and hope you  have a good rest of your day today.

sincerely, honesty :)  

Can someone write me thank you letter for my teacher!
IF YOU ARE NOT GOING TO WRITE IT PLS DONT PUT AN ANSWER LOL THX

Answers

You are the best teacher in the world and I hope you have your apple in the morning

DUE RIGHT NOW 40 POINTS + BRAINLIST

At the opening of our story, Mother Ceres is busy tending to the harvest of wheat, corn, rye, and barley; her daughter, Proserpina, begs to go to the seaside while her mother tends to the crops of the world. Mother Ceres hesitantly agrees but warns Proserpina, "The sea nymphs are good creatures, and will never lead you into any harm. But you must take care not to stray away from them, nor go wandering about the fields by yourself. Young girls, without their mothers to take care of them, are very apt to get into mischief."

After visiting with the sea nymphs, Proserpina does exactly what her mother feared—she wanders into the forest.

Innocently, she looked for and gathered beautiful flowers. One shrub was especially beautiful and seemed to grow new blossoms as Proserpina looked at it, almost as if to tempt her to come closer. It was so wondrous that she almost felt the urge to run away from it. She chided herself for her silliness and decided to pull the shrub and plant it for her mother.

As she pulled the shrub, a hole began to form and kept "spreading wider and wider, and growing deeper and deeper, until it really seemed to have no bottom; and all the while, there came a rumbling noise out of its depths, louder and louder, and nearer and nearer, and sounding like the tramp of horses' hoofs and the rattling of wheels. She soon saw a team of four sable (black) horses, snorting smoke out of their nostrils, and tearing their way out of the earth with a splendid golden chariot whirling at their heels. They leaped out of the bottomless hole, chariot and all; and there they were, tossing their black manes and flourishing their black tails, close by the spot where Proserpina stood."

In the chariot, a gloomy but handsome man rubbed his eyes as if he had never seen the sunshine. When he saw Proserpina, he beckoned for her to come to him.

"Do not be afraid," said he, with as cheerful a smile as he knew how to put on. "Come! Will you not like to ride a little way with me, in my beautiful chariot?"

Proserpina's first thought was to call for her mother, but her voice was too quiet to be heard by anyone other than the richly dressed man in the chariot.

"Indeed, it is most likely that Ceres was then a thousand miles off, making the corn grow in some far distant country. Nor could it have helped her poor daughter for the stranger leaped to the ground, caught the child in his arms, and again mounted the chariot, shook the reins, and shouted to the four black horses to set off."

As they rode on, the stranger did his best to comfort her.

"I promise not to do you any harm. What! you have been gathering flowers? Wait till we come to my palace, and I will give you a garden full of prettier flowers than those, all made of pearls, and diamonds, and rubies. Can you guess who I am? They call my name Pluto; and I am the king of diamonds and all other precious stones. The one thing which my palace needs is a merry little maid, to run upstairs and down, and cheer up the rooms with her smile. And this is what you must do for King Pluto."

It is my opinion that even King Pluto had never been happy in his palace, and that this was the true reason why he had stolen away Proserpina, in order that he might have something to love, some sunshine in his dark world.

They were now on a dark and gloomy road, beyond the reach of sunshine.

"We are just entering my dominions. Do you see that tall gateway before us? When we pass those gates, we are at home. And there lies my faithful mastiff at the threshold. Cerberus! Cerberus! Come hither, my good dog!"

"Will the dog bite me?" asked Proserpina, fearing the three-headed dog. "What an ugly creature he is!"

"O, never fear," answered her companion. "He never harms people, unless they try to enter my dominions without being sent for, or to get away when I wish to keep them here. Down, Cerberus! Now, my pretty Proserpina, we will drive on."

Next they crossed over the River Lethe, a magical stream that makes people forget every care and sorrow. Pluto offered Proserpina a sip, which she refused.

"I had a thousand times rather be miserable with remembering my mother, than be happy in forgetting her. That dear, dear mother! I never, never will forget her. I will neither drink that nor anything else. Nor will I taste a morsel of food, even if you keep me forever in your palace."

To tempt Proserpina to eat a morsel and thereby trap her into staying forever, King Pluto sent for his cook who came up with a menu of sweets, seasoned meats, and rich pastries.

The part of the plot revealed so far in "Pomegranate Seeds" has mainly included (10 points)

a climax
b falling action
c resolution
d rising action

Answers

THE ANSWER IS A GO CLICK IT FAST

Secondary sources
___________
information gathered from primary sources.

(Fill the blank)

Answers:

translate
interpret
copy
compile

HELP

Answers

Answer:

interpret

Explanation:

thats the answer

hope it helps

Answer:

B

Explanation:

In the first paragraph, which of the following statements best describes the effect of the two sentences beginning "no animal in England""?

Answers

Answer:

he states that “no animal in England knows the meaning of happiness or leisure after he is a year old” (ch 1).  This is intended to get the animals excited and angry.  Old Major continues to describe the farm in a way that is very biased against humans.  Animals are slaves, and no animals are ever free, he tells them.  He accuses humans of stealing what animals produce.''Man is the only creature that consumes without producing. ...Yet he is lord of all the animals. He sets them to work, he gives back to them the bare minimum that will prevent them from starving, and the rest he keeps for himself. (ch 1)''.Old Major continues to stir the animals up, finishing with a rousing rebellion song, “Beasts of England.”  This shows that Old Major has thought through how to make his speech memorable.

Explanation:

What does meticulously mean? I need help ASAP pls

Answers

Answer:

Shows great attention to detail; very thorough

Explanation:

It's to be careful

it means very carefully! :)

Who is the national executive?​

Answers

Answer:

a group of people who manage a political party, an organization, etc. for the whole country and agree the plan they should follow:

Labour's national executive was asked to approve a set of rules for the party leadership contest.

- Cambridge

Explanation:

Which of these could be the setting of a fairy tale?
A
a king and queen
B
people change as they get older
с
a faraway castle
D
a wicked witch puts a curse on a princess

Answers

Answer:

D

Explanation:

Answer:

D

Explanation:

its like sleeping beauty.

Brainlist ASAP

we built the sandcastle together.

•Simple
•Compound
•Complex

steve and nancy broke up, for Nancy no longer loved steve.

•Simple
•Compound
•Complex
•Compound- Complex

Answers

Answer:

The first one is a simple sentence, the second one is a compound-complex

Explanation:

the second one contains both a dependent, and independent clause, and is joined by a comma, the first one has a subject, and verb.

How does buster change from the begging to end of the story

Answers

Answer:

The reason that all of the travelers are going to Canterbury is to pay their respects to Saint Thomas a Becket, the Archbishop of Canterbury. Becket went down in history as a martyr and a saint for standing up for his faith, and the 30 travelers are on a pilgrimage to see the tomb of Becket.

Explanation:

i did it

Read the excerpt from "I'm Not Thirteen Yet" by Amy Bernstein.

At this point, I was lying on my back, and my head shot up when I heard the words "best friend." I squinted and saw Margaret standing above me. She extended her hand. She was ready to help me up. She grinned. From then on, I knew who my best friend was. She didn't care what age I was, and never would. To this day, we both have the framed picture of us at the bus stop that first day of camp.

What important lesson has the narrator learned?

Age is an important part of building good friendships.
Soccer can be fun, but it can also be very dangerous.
It’s worthwhile to preserve important events in photographs.
Fitting in and making friends is much easier than expected.

Answers

Answer:

(A) Age is an important part of building good friendships.

Explanation:

The important lesson the narrator has learnt from the passage is "Age is an important part of building good friendships".

According to the narrator, Margaret didn't consider her age when Margaret extended her hand to help her up.

Margaret was grinning from ear to ear when she saw the narrator. Margaret didn't care about the age of the narrator and she would never care.

Therefore, the important lesson the narrator has learnt from the passage is "Age is an important part of building good friendships".

Learn more about passage:

https://brainly.com/question/12555695

⚠️need help asap⚠️
Identify the inflection of the verb to climb.
A.)present, third person singular
B.)past tense
C.)infinitive
D.) present participle

Answers

Answer:

C

Explanation:

The verb climb needs to have to in front of it to make sense. For example “I’m going to climb.” Without to its “I’m going climb”.

Answer:

B

Explanation:

that is my own idea

Fantasy Story Contest !!!!
When writing your fantasy story, remember to include:

-A strong beginning -Details, descriptions, and stretchy sentences

-Dialogue - A problem/solution or quest/journey

-A fantasy element -A strong ending

- you will get credited -use these characters: Katie Adair and Marie Spade

- this is an academic assignment - the best story will get brainiest!
- The story should take place in france

Answers

Answer:

ok...you cant publish this tho

Explanation:

What types of temperatures and moisture content does a continental polar have

Answers

Answer:

Continental polar or continental arctic air masses are marked by surface high pressure, cold temperatures, and low dew points. Maritime polar (mP) air masses are cool, moist, and unstable.

Explanation:

Brainliest please?

What is the irony of The child is the Master by Robert Horn?

Answers

Answer:

john cena

Explanation:

describe how mans interference affects the environment​

Answers

Answer:

INTRODUCTION: - Man-environment relationships refer to the interactions and feedbacks between the human and the natural components and, consequently, to the linkages between the social and the geophysical systems. The field of man-environment relationship operates with a series of concept and notions.

For me personally as a WOMAN they just make woman feel bad about themselves because they make woman change the way they look, they added dress codes in school because of men, men in my opinion are cruel because they don't know how to control there eyes or keep there minds to themselves.

Other Questions
Which of the following has traditionally spread local indigenous culture? Internet Migration Radio Television Books 2. Solve the equation below. please show your work!! :))2(4p +1) = 2(2p-5) 18. The city of Rome based most of its economy during the Middle Ages on(Lesson 4.02)trade with the Middle Eastfur trappingconquering other empires and taking their goldCatholic pilgrimages to religious sites 1. What is the difference between apprenticeship award wage andtraineeship? The graph of linear function f passes through the point (3, 2) and has a slope of 2. What is the zero of f? Suppose that the market for a product is characterized by a downward-sloping, linear demand curve and an upward-sloping, linear supply curve.(a) Suppose the price elasticity of supply is 0.6. Will the deadweight loss from a $2 tax per unit be smaller if the absolute value of the price elasticity of demand is 0.3 or if the absolute value of the price elasticity of demand is 1.5? Explain.(b) If a $2 tax per unit results in a deadweight loss of $100, how large would be the deadweight loss from a $4 tax per unit? Explain. 1+20/400x1+20/400x1+20/400x1+20/400 What does 'innate' mean in line 21 of Dog Proves As Smart As Average Toddler? *A taught by humansB learned over timeC present from birthD taken from memory Determine the expected diffraction angle for the first-order reflection from the (113) set of planes for FCC platinum when monochromatic radiation of wavelength 0.1542 nm is used. The radius for platinum is 0.1387 nm. Find the slope of the line that passes through (100, 56) and (28,94) In the right triangle shown, mG=45 and HI = 7 How long is GH? Factor y^6+8z^6. Please show work! What is the hourglass style of reporting? Why would a reporter use this style? There are 7 baseball players for every 12 football players at a sports camp. If there are a total of 95 football and baseball players at the camp, how many are football players and how many are baseball players? did you follow the teachers advice in your research, yes it worked??? answer 7 Why does a heat pump need an external sourceof energy (such as electrical energy) ? Help me (10 points ) You should plan on 1 1/2 pounds of turkey per person. Your family is having 10 people for Thanksgiving dinner. How many pound turkey should you plan to buy? Does this graph show a function? Hurry plz!! The Harappan civilization was known for:A. building the largest armies in the world.B. writing messages on clay pots and seals.C. avoiding contact with other societies.D. never building permanent cities.Hurry !!