Answer:
The unnamed narrator is alone in his house on a cold December evening, trying to read. As he is about to fall asleep, he hears a quiet knock at his door, but decides to ignore it. He says that he has been reading in the hopes of relieving his sorrow over Lenore, his beloved, who has passed away. Though he tries to convince himself that nothing is there, his curiosity and fear overwhelm him. Suddenly, the narrator perceives that angels sent by God have caused the air to become dense and perfumed. Anxious, he asks the Raven if the angels are a sign that heaven will relieve him of his sorrows, to which the bird says, again, “Nevermore.” Finally, the narrator tells us that the Raven has continued to sit atop his chamber door above the bust of Pallas, and that he will live forever in its shadow.
Explanation:
PLEASE HELP I ONLY HAVE 30 MINUTES!!!!Which elements of an MLA citation appear in italics? Check all that apply.
Article titles
book titles
magazine titles
newspaper titles
publishers' names
website names
Answer:
Article titles
book titles
magazine titles
newspaper titles
book, play, report, periodical name, film, album, TV series, entire website or "quotation marks” (journal/newspaper/magazine article title, essay/chapter/story/poem in a collection, article or posting on a website, song name, episode name, email subject, tweet text
The full webpage or “quotation marks” (the title of a journal/newspaper/magazine article, an essay/chapter/story/poem in a collection. An article or posting on a website, a song name, an episode name, a subject, or tweet text).
What are the elements MLA citation appear in italics?The title of a source should be italicized if it is independent and complete. For titles of books, plays, movies, magazines, databases, and websites, italics are utilized.
Place the titles of sources that are parts of larger works in quotation marks. Articles, essays, chapters, poems, webpages, songs, and speeches can all be found in quotation marks.
Italicization is always used for container and publication names. This refers to the name of the book, journal, or magazine. The publications' or the source's portions will be partially cited. This refers to articles and book chapters.
Therefore, article titles, book titles, magazine titles, newspaper titles. Italicized words and phrases are used in MLA citations.
Learn more about citation here:
https://brainly.com/question/1272936
#SPJ5
Write an essay of at least 150 words describing one of the main themes of "A Wedding Gift." Use details from the story to support your answer.
Answer:
One of the man themes of "A Wedding Gift" is overcoming adversity and fear.
Explanation:
One of the man themes of "A Wedding Gift" is overcoming adversity and fear. Jacques was afraid of marriage and commitment because of his past relationship. "For a long time Jacques Bourdillere had sworn that he would never marry, but he suddenly changed his mind." When he met Berthe he immediately fell in love, but that meant he had to overcome his fear and promise he made to himself. And he worked for it through the approval of Berthes parents "Her parents hesitated for a long time, restrained by the young man's bad reputation." At the end of the story he had to overcome his biggest fear, to have a child of his own. On his wedding day he had no choice to face it "I—I have a child and the mother has just died." Lucky he didn't have to overcome raising a child on his own thanks to the fact he got over his fear of getting married. "Then Berthe murmured: "Well, we will bring up the little one." And now he has a life with love and purpose.
Answer:
That other answer
Explanation:
Describe the characteristics of the Nile River and the river’s importance to the people of Egypt. Write a paragraph of at least 5 complete sentences.
Answer:
The most important thing the Nile provided to the Ancient Egyptians was fertile land. Most of Egypt is desert, but along the Nile River the soil is rich and good for growing crops. The three most important crops were wheat, flax, and papyrus. Wheat - Wheat was the main staple food of the Egyptians.
Explanation:
Answer:
Explanation:
The most important thing the Nile provided to the Ancient Egyptians was fertile land. Most of Egypt is desert, but along the Nile River the soil is rich and good for growing crops. The three most important crops were wheat, flax, and papyrus. Wheat - Wheat was the main staple food of the Egyptians.fill in the blank for free brainliest. I have so many questions! first of all, how do ______ ____? and how are _____ so _____. ALSO THE BEST QUESION _________________???
Answer:
people even get up early every morning for the rest of their lives, bunnies, cute, DO FISH DRINK WATER
Explanation:
yep
Which one is correct according to English Grammar?
A)What you wrote, read it.
B)What you wrotem read.
C)'A' and 'B' are both correct.
Question:
Which one is correct according to English grammar?
Answer:
Letter B.
Explanation:
It is B because see a mistake in letter A. It is less likely to be correct because of the comma in the middle and the bad structure of English.
Hopefully this answer will help you.
In a brief summary explain what happened in chapters 1 through 3 of "the giver" hurry up!
Answer:
Ok luckily I also have an assignment on that book
Explanation:
chapter 1. Jonas is feeling nervous about the upcoming december. He talked it over the dinner table with his family after his father had explained that a baby had not been doing so well in the hospital he works at. The parents decide to have a private talk with Jonas.
chapter 2 : They parent talk over with Jonas that there is nothing for Jonas to worry about for the elders were never wrong when they chose a job.
chapter 3: Gabriel the fussy baby from the fathers hospital comes to stay at jonas's house for a bit. Jonas finds out that the baby also has pale eyes like him. And jonas has a memory about a change in an apple when he had been playing catch with his friend aster. The change in the apple was the first time Jonas had seen color but didn't know it
hope this helps plz make me brainliest
proverb diligence is great teacher meaning and sentence
Answer:
on which book
Explanation:
on which book your question and which class
The proverb that state: "Diligence is a great teacher" is true. This is because, no worthwhile success can come without diligence.
What is a proverb?A proverb is a concise statement that contains a general truth or principle or advice.
In this case the message of the proverb is that is pays to be diligent.
Hence it it right to state that "Diligence is a great teacher" because, no worthwhile success can come without diligence.
Learn more bout proverbs at:
https://brainly.com/question/1481534
#SPJ6
Use context to determine the meaning of the word fakirs as it is used in paragraph 18 “The Monkey’s Paw.” The singular form is used in paragraph 26. Write your definition of fakirs here and explain how you figured it out. How can you check the word’s precise meaning as well as its pronunciation?
Answer:
i need context
Explanation:
Answer:
u iop uno tyr 9 o
Explanation:
5 A Language
1. Which form of narrative has lines and stanzas instead of paragraphs?
O a play
a novel
O a poem
O a short story
Answer:
A poem
Explanation:
Answer:
A poem
Explanation:
Which statement tells a theme of "Amigo Brothers"?
Friendship is more important than winning.
O Competition destroys good friendships.
O True friends do not compete with one another.
O Strong friendships cannot last forever.
Answer:
A. Friendship is more important than winning.
Explanation:
I took the test.
Answer:
A
Explanation:
The will come soft rains
Answer:
The time will come for the day it will rain. It could be heavy or soft.
Explanation:
Tomás was sure he was going to get an A in his math class. He had studied for every test and done an extra credit assignment.
Choose the sentence that is correctly combined:
Answer:
??! Neither of the two simple sentences you have written is combined.
Did you instead intend to ask someone to combine the two sentences? If so, then here is one perfectly acceptable combination:
Tomás was sure he was going to get an A in his math class because he had studied for every test and done an extra credit assignment.
Explanation:
Which evidence from the text best explains that "The Birth-Time of the Gods" is an origin story for the real worid that exists today? "Thereupon the Earth-Makers descended, and called up a high mountain peak...around which the whole world should revolve" "..the rolling breakers...dashed on the coastlines of the islands already created. Thus, China and the remaining lands and continents of the world came into existence." "From them they learned that Izanagi should have been the first to speak, when the gods met round the base of the Pillar of Earth." "The life-work of the Earth-Maker was done. He bestowed the world upon his children, and afterwards crossed, for the last time, the many-colored Bridge of Heaven."
Answer: "From them they learned that Izanagi should have been the first to speak, when the gods met round the base of the Pillar of Earth."
The gods came into exsistance after the earth was created. because there would have had to been the earth created first if they were to meet at the base pillar.
Answer:
..the rolling breakers…dashed on the coastlines of the islands already created. Thus, China and the remaining lands and continents of the world came into existence."
Explanation:
Took test, this was the correct answer
which theme is hilighter in this excerpt from the tell tall heart
Answer:
It conveys the deliberation and inevitability of his murder. It is ironic because it has connotations of justice and fairness.
PLEASE HELP if can turned in today
Shakesphere uses all three of them to shape this amazing poem.
Throughout the poem the tone changes to fit the stanzas.
Please complete this with the sentences.
Why is the word "bookend" a synonym for a "frame"?
because they both mean story
because they both mean a framing device
because the can both be considered in an introduction
because they form a conclusion
Explanation:
because they both mean a framing device
Read this excerpt from "Rules of the Game."
But I found it difficult to concentrate at home. My mother had a habit of standing over me while I plotted out my games. I think she thought of herself as my protective ally.
What does this excerpt from "Rules of the Game" reveal about Waverly's mother's style of parenting?
She is fun-loving and carefree.
She is overbearing and controlling.
She is excitable and anxious.
She is quiet and thoughtful.
ANSWER THIS AS FAST AS YOU CAN PLEASE!
Answer:
I think its overbearing and controlling
Explanation:
Waverly's mother's parenting style is shown in this passage from "Rules of the Game." She is demanding and domineering. Thus, option second is correct.
What is the meaning of parenting style?Parenting style can be described as a cluster of parents' behavior and attitudes toward their children, as well as the psychological atmosphere in which those actions are exhibited.
The style of parenting used by the mother of Waverly is overbearing and controlling, as the excerpt states that "But it was tough for me to focus at home. My mother had a tendency of hovering over me while I planned my games. "I believe she saw herself as my protecting ally."
Therefore, it can be concluded that this paragraph from "Rules of the Game" depicts Waverly's mother's parenting approach. She is bossy and demanding. Hence, option second is correct.
Learn more about parenting style here:
https://brainly.com/question/14603734
#SPJ2
Which of the following sentences use verbs in the active voice? Mark all the apply.
1. He begged her to accept the gift.
2. The test was passed by most of the class.
3. The lights were turned off before the movie.
4. She didn’t think her day could get any worse.
5. She rode as fast as she could so she wouldn’t be late.
6. The problems were solved at the end of the hearings.
The following sentences use verbs in the active voice.
He begged her to accept the gift.She didn’t think her day could get any worse.She rode as fast as she could so she wouldn’t be late.The subject usually completes the activity indicated by the action verb in English phrases.
What is the active voice used for?By letting the reader know who is doing the action in the sentence, the active voice can help assure clarity. Also emphasizing the subject, the active voice emphasizes that the actor or grammatical subject comes before the verb.
Active verbs are words used to express an action that a subject is executing. They are also known as "action or dynamic verbs." Unlike passive verbs, which emphasize the subject of the action in the sentence, they don't.
Thus, the ideal selections are A, D, and E.
Learn more about the active voice here:
https://brainly.com/question/18692556
#SPJ5
Which step in the writing process do you use to come up with topics and plan ideas for a narrative writing assignment ?
A. drafting
B. prewriting
c. revising
d. editing
Answer:
A. Drafting
Explanation:
Because drafting means, coming up with ideas or topics or simple images to determine your design, drawing or writing.
Flashback is a tool used by authors to
Answer:
Answer
Explanation:
In fiction, a flashback is a scene that takes place before a story begins. ... A writer uses this literary device to help readers better understand present-day elements in the story or learn more about a character.
come in love with me I'll feed you and I'll pet you and then I'll set you free which best describes the mood of this passage from black snake
Answer:
Caring
Explanation:
I think it is caring because he is offering something a place to live, get food, pet, and then set free.
(Please don't get mad at me if I am wrong and if this helps PLEASE mark me brainliest☺️)
What part of speech
Answer:
explain?
Explanation:
There has been much discussion in our country about whose responsibility it is to teach children discipline and manners. Some say teachers, others say parents, others say the community. What do you think? Who should be responsible for this important task?
Answer:
I think parents are responsible because it is their children that do not have discipline. Their teacher should not have to teach them that. They have to learn that from home.
Most schools in the United States start in late August and finish the
first of June. However, a small number of schools are experimenting
with a year-round school calendar. Although students are not usually
excited about the idea of giving up lazy summer days, many come to
appreciate the increased learning opportunities a continuous school
year can bring
Which statement best describes the theme or author's purpose of this text?
A. The theme of the text is that it is more important to prepare for
one's future than to have fun
B. The theme of the text is that learning opportunities are important
for all students
C. The author's purpose is to inform readers about the advantages of
a traditional school year.
D. The author's purpose is to inform readers about the movement
toward year-round schooling.
I believe it is:
A) maybe....
B) High possibility
C) High possibility
D) no.
(sorry if i'm wrong but I think it would be B or C)
Answer:
to inform readers about the movement toward year-round schooling
Explanation:
took test
What happens to the family “living happily ever after”?
A)The son is killed by the gardener’s security recommendation.
B)The son dies because of his parents’ efforts to protect the family.
C)The son falls victim to his grandmother’s obsession with fairytales.
D)The son sacrifices himself trying to prove to his parents how foolish their fence is.
Answer:b
Explanation:
Which two things are workers in the Arts, A/V Technology, and Communications cluster most focused on? Check all that apply.
calcula
training
communicating
organizing
performing
Answer:
Communicating performing
Explanation:
Just did it
Answer:
Other person is correct
Explanation:
C and E btw
The distribution of IQ scores
Answer:
what??
Explanation:
This is a Commonlit assignment. If you have not done the assignment before, I don't suggest you answer this question. I will give you the brain crown thing if answered correctly. Thank you. This is the Civil Rights Act of 1964 article.
PART A: How do paragraphs 8-9 contribute to the development of ideas in the text?
A. They prove that the bill was altered to allow discrimination to continue on a state level.
[RI.5]
B. They emphasize the obstacles the bill encountered before it became a law.
C. They reveal how disorganized the United States government was during the
1960s.
D. They show how the United States government unfairly infringed upon the rights
of local government.
Answer:
C
Explanation:
Which best describes the sentence unfazed by the morning frenzy
Answer:
I need the sentence to help you at.
Explanation:
How does the classification organizational pattern in the passage help you understand the content?
It shows the differences between verbs.
It tells how to use each kind of verb.
It gives step-by-step instructions.
It offers problems and solutions.
Answer:
A. It shows the differences between verbs.