Answer:
adorable for number 1 and firm for number 2
In "A Wolf and Little Daughter," which phrase is used several times?
A. put it with the others
B. farther and farther away
C. sweetest, goodest song
D. sweetest, goodest safe
In "A Wolf and Little Daughter," the sweetest, goodest song phrase is used several times. Therefore, option C is correct.
What is a phrase?A phrase is a collection of words that functions as a sentence but lacks a subject or a verb. Phrases are frequently used to describe people, things, or events. In English, a variety of phrases are employed.
These words will take on various shapes and perform various tasks within a sentence. Within a clause, a phrase is made up of one or more words that together make sense grammatically. Because they lack a subject and a verb, phrases are never entire thoughts like sentences are. It needs a verb and a subject in order to be considered a full sentence.
The sweetest, goodest song phrase is used several times in "A wolf and little daughter". Therefore, option C is correct.
Learn more about the phrase, here:
https://brainly.com/question/16012068
#SPJ6
Which of Edna’s ideas about motherhood does the excerpt convey?
that motherhood is a burden
that motherhood is escape
that motherhood is everlasting
that motherhood is overrated
Answer: (A) that motherhood is a burden
Explanation: took the quiz on edge
What is a antonym for lap
Exercise 114
In the sentences below, underline the subordinate clausen.
1. After you clean your room, clean mine,
2. Practice diligence whenever you're studying
3 Whereas Godwin likes yam and stew, Gideon cannot even stand its smell
4 We thank him because he has done so much for us.
5
However difficult it seems, we need to find a solution to the problem,
She does not like being disturbed when she is working
%. Despite coming to great fame, he has learned to be humble always
Answer:
1. After you clean your room, clean mine,.
2. Practice diligence whenever you're studying.
3. Whereas Godwin likes yam and stew, Gideon cannot even stand its smell .
4. We thank him because he has done so much for us.
5. However difficult it seems, we need to find a solution to the problem.
6. She does not like being disturbed when she is working.
7. Despite coming to great fame, he has learned to be humble always.
Explanation:
PLEASE SOMEONE HELP ME ASAP
Answer:
i think b
Explanation:
pls mark brainliest
Lines 120–131: What “faith” is King referring to? What new meaning does King expect Americans to find in the words of “My Country, ‘Tis of Thee”?
Answer:
freedom
Explanation:
it is talking about america's new freedoms
In line 34, Dr. King states "this hallowed spot" to indicate where he is giving the speech, which is at the Lincoln Memorial.
What is “My Country, ‘Tis of Thee”?Another religious patriotic song, "My Country, 'Tis of Thee," invokes God in the first line and once more in the final stanza. All four stanzas exalt liberty and freedom. In contrast to "America," the poem states that God is the "creator of liberty" and that freedom has no boundaries.
Dr. King believes that Lincoln Memorial is a sacred place because it represents the promise of African American equality one hundred years after Lincoln signed the Emancipation Proclamation.
Therefore, in line 34, Dr. King refers to the speech's location as "this sacred ground," which is the Lincoln Memorial.
To learn more about “My Country, ‘Tis of Thee”, refer to the link:
https://brainly.com/question/10124350
#SPJ2
PLZ HELP ME FAST PLZ!!!
Read the story summary.
While visiting a meteor crater, a teenager comes across a meteorite that inspires him to become an astronaut.
What kind of nonfiction source did the author most likely use to help make the elements in the story realistic?
an animated film about a group’s voyage through the galaxy
a blog where people speculate about the existence of aliens
a popular television series set in the far reaches of space
a government website on space exploration
Answer:
answer is b edg 2020
Explanation:
The non fiction source that would be used to make the elements more realistic would be a government website on space exploration.
What is a non fiction source?This is a source that is known to have news that have being verified and found to be true before they are broad casted.
A government website would not want to ruin its reputation by putting stories that may cause it to. Hence the answer is D.
Read more on non fiction here;
https://brainly.com/question/1152788
#SPJ9
Please help, ASAP, please, PLEASE!
Answer:
Their farm work went into October
Explanation:
Answer: A. their farm work lasted until October
Explanation: These children start school late because they're poor African Americans living in rural Mississippi, and their hard labor is needed on the family farm. That's why their school year is shortened—it starts late and lets out early.
Write your outline using complete sentences.
Roman numeral I is your thesis statement in response to the writing prompt.
Outline at least two body paragraphs (so you will have Roman numerals II and III) and the specified number of examples and explanations as a minimum. If you would like to outline additional paragraphs or examples and explanations, just add Roman numerals to your template.
You need to include at least two direct quotations in your examples. Quotations need to be introduced and explained in your sentence outline.
At least one quotation is introduced using a colon correctly.
At least one quotation is introduced using a signaling phrase correctly.
You need to include at least one paraphrased example in your sentence outline. Be sure to label your paraphrased example.
Remember to use the stop light approach (green = topic sentence, yellow = example, and red = explanation) to develop your paragraphs.
Writing Prompt:
What makes King's "Letter from Birmingham Jail" powerful and effective? After reading King's letter, answer the question by analyzing how he uses structure and language purposefully in his text. Provide specific examples from the text to support your analysis.
Answer:
with
Explanation:
ffffffffffff
which option best states the purpose of an outline? An outline helps you organize information before writing a paper. An outline provides the guidelines you need for working in writing groups. An outline provides a way for you to grade your own work. An outline helps you find grammatical errors in your writin
Answer:
An outline helps you find grammatical errors in your writing
Explanation:
can anyone write some bullet points or a short summary about the article the big chill, explaining what is the main purpose for it.
it will help a lot !
Why is Haymitch important to Katniss and Peeta?
Answer:
Haymitch is a former District 12 tribute and winner of the Hunger Games who is now a middle-aged drunk. His job is to come out of his alcoholic stupor long enough to coach Katniss and Peeta to victory in the Hunger Games. (Ha.)
Explanation:
Answer:
Since he is their mentor, he helps them throughout the games by getting them sponsors which could save their life. He also supports Katniss in the revolution.
Which three words or phrases in this excerpt from Elizabeth Bishop's "The Fish" compare the fish to an old, experienced soldier?
THE ANSWER is 3,5,7
I took the test and got a 100
1. where he broke it, two heavier lines,
2. when it broke and he got away.
3. Like medals with their ribbons
4. frayed and wavering
5. a five-haired beard of wisdom
6. trailing from his aching jaw.
7. and victory filled up
Horatio Alger, Jr.
Horatio Alger, Jr. (1832–1899) was the author of more than 100 books for boys in the
second half of the nineteenth century that focused on the theme of success coming to
those who work hard to achieve it
. The son of a minister, Alger came from a prominent
Massachusetts family. He graduated with honors from Harvard in 1852 and graduated from
the Cambridge Divinity School eight years later. He served as a minister for a short time before
moving to New York City in 1866 to devote his time to writing inspirational books for boys.
In many of his books, he wrote about the poor and homeless children of the slums
of New York City, seeing them as unfortunate pawns of society who, if only given the
opportunity
, could improve their lot. A general plotline that he followed often was of a poor
boy who managed to achieve a respectable and successful life by working hard and taking
advantage of opportunities presented. Though his writing style was characterized by simplicity
and repetition, it was well received by his target audience; his books were enormously
popular
, selling millions of copies well into the first few decades of the twentieth century.
14. The word "that" in paragraph 1 refers to
A author
B books
C boys
D half
17. The word "who" in paragraph 2 refers to
A slums
B society
C pawns
D opportunity
15. The word "it" in paragraph 1 refers to
A the second half
B the nineteenth century
C 100
D success
18. The word "it" in paragraph 2 refers to
A style
B simplicity
C repetition
D audience
16. The word "them" in paragraph 2 refers to
A books
B children
O slums
D pawns
Answer:
14. B. Books
17. C. Pawns
15. D. Success
18. A. Style
16. B. Children
Explanation:
The task in the given question is to find the antecedents of certain pronouns. Pronouns are words we use instead of nouns and noun phrases. The noun or noun phrase instead of which we use a certain pronoun is called the pronoun's antecedent. For example:
John saw Alex yesterday and greeted him. - the pronoun him replaces the word Alex. Alex is the antecedent of him.original documents or objectd used during internet research are known as boolean spurces primary sources. secondary sources or tetisry sources
Answer:
secondary sources
hope this will help you Mark me as brainliest
1. What is the concept paper about?
2.How did the writer expound on the concept?
3.What kind of concept paper is this? Why?
4.Do you think it is a good concept paper? Why?
(KETCHUP)
Need help...
Answer:
The concept paper and how could writer expand the concept of the paper is described below in details.
Explanation:
The Concept Paper. All investigation projects require a concept paper: a short synopsis that explains to the scholar what the project is, why it is necessary, and how it will be brought out. Even if no one else ever understands it, the concept paper supports a researcher point gaps in her or his project that might later show disastrous.
The concept paper shown in the question above is about the origin of ketchup and its evolution to become the product we know today.
Based on this we can answer the questions as follows:
The concept paper shows how the ketchup, we know had a very different origin than we think, as it was produced in a completely different way and is a very old sauce, which was already consumed in Asia during the 16th century.The writer exposed the concept of Ketchup showing its historical context, presenting the products that gave rise to it and how it reached America, where it became popular.The concept paper presented is of the type known as Typology. This type of paper seeks to present the various aspects that make up a subject, explaining how these aspects come together to present the concept that is being presented in the text. We can see that the text presents the various aspects of ketchup and how they came together to create the product we know today.This is a good concept paper, as the author can establish well the subject he wants to present, in addition to showing evidence that proves the information.More information:
https://brainly.com/question/2654568?referrer=searchResults
Help ??? :)
The Mystery of Loch Ness
By Kayden Mitchell
Of all the mysteries in the world, none has been as popular as that of the Loch Ness Monster. Perhaps the biggest mystery is whether it is convincing evidence or a simple desire to believe that keeps the myth alive.
Loch Ness is a lake in Scotland. The loch, or lake, is known for sightings of a mysterious monster. Most who see this monster, known as Nessie, describe something with a long neck and several humps above the water. Sometimes the "monster" is moving in these sightings, and sometimes it is still. Many have suggested that Nessie might be a plesiosaur (plea-see-a-soar), an aquatic dinosaur that was trapped in the loch after the last ice age.
The plesiosaur theory presents several problems. First, the plesiosaur is an air breather. Such a creature would need to surface often and, therefore, be seen more frequently. Second, it's unlikely that the same creature has lived in the loch since the last ice age. Today's creature would have to be the offspring of an original plesiosaur trapped long ago. This would suggest multiple creatures in the loch (needed to produce offspring). Again, sightings would be more frequent if this were the case.
So from a purely logical stand point, the existence of such a large and ancient creature is unlikely. But assume for a minute that it is possible. What would a plesiosaur need to live in an enclosed lake?
Tropical waters: Scientists believe plesiosaurs were warm-blooded. Like crocodiles and alligators, plesiosaurs would need to live in warm waters. The loch is very cold with temperatures averaging about 40 degrees Fahrenheit (4.4 Celsius).
Food: Like other warm-blooded creatures, plesiosaurs would need a large quantity of food. If there is a group of Nessies, then even more food would be needed. Because the loch is full of silt (underwater dust) not much light gets into the deepest areas. So the food chain, which would depend on plankton, is very weak at its base. As a result, there is probably not enough food to support such a large creature.
However, the plesiosaur theory is not the only one. Many other ideas attempt to explain the sightings and "photographs." But two separate sonar surveys of the loch have not found any evidence of a creature larger than a salmon. The last survey1, completed in 2007 by the British Broadcasting Company (BBC), involved 600 different sonar beams. Using satellite navigation systems, the team made sure every inch of the loch was searched. The team found nothing.
With cell phones and digital cameras, one would think that sightings of Nessie would increase. This has not happened. The BBC team believes the legend of Nessie has endured because people see what they want to see. To prove this, the team used a fence post, raising it before groups of tourists. Afterwards several of the tourists asked to draw pictures of what they had seen drew pictures of a monster's head.
1 "BBC 'proves' Nessie does not exist." 27 July, 2003.
Which describes the introduction to the essay?
It has two paragraphs: one for the thesis and one for background.
It has a wide focus: one that includes a variety of theories.
It states a contradiction: one that the conclusion corrects.
It states the main point: one that is not fully answered in the essay.
Answer:
D is the correct answer
Explanation:
i did it on the test
please mark brainliest
Answer:
It has a wide focus: one that includes a variety of theories.
Explanation:
hope it helped
Mr. Oakhurst's calm, handsome face betrayed small concern in
these indications. Whether he was conscious of any predisposing
cause was another question. "I reckon they're after somebody," he
reflected; "likely it's me." He returned to his pocket the
handkerchief with which he had been whipping away the red dust
of Poker Flat from his neat boots, and quietly discharged his mind
of any further conjecture.
Based on the description provided in paragraph 2, which word best
describes the character, Mr. Oakhurst?
A) Angry
B) Annoyed
C) Composed
IREADY PLSSS !!! Choose the BEST way to recount the setting.
1) Kazu cut bricks from stone.
Many centuries ago, a man named Kazu lived on a steep.
rocky mountain slope. There he earned his living by cutting
bricks from stone. The work was hard, but Kazu was proud
of his skill and took satisfaction in his labor.
» hundreds and hundreds of years
ago
9 long ago on a mountain
1
on a mountain
Answer:
I say: Long ago, on a mountain, Hundreds and hundreds of years ago, Kazu cut bricks from stone on a mountain.
Explanation:
I have not had this question asked.
Answer:it is, long ago on a mountain
Explanation:
HELP WILL GIVE BRAINIEST AND 20 POINTS!!! EXPLAIN THROUGHLY someone in your class invites you to a party that you know won't have much supervision. You've never been invited, your parents are away that weekend and your aunt, who's going to stay with you, doesn't ask a lot of questions. what is the prudent decision in this situation and why?
Answer:
The prudent situation would to not attend
Explanation:
As it's known that the party is unsupervised, the most wise choice would be to stay home, as many unsupervised parties tend to have drugs and alcohol, and if a neighbor calls the police, you can be arrested for doing substances underaged. On the other hand, staying home with your aunt carries 0 risk and would be the most responsible choice
Instructions
Reread lines 9–19 of the poem. Then answer the multiple-choice questions that follow.
From “My Father Is a Simple Man” by Luis Omar Salinas
He’s sure I’ll be healthy
so long as I eat more oranges,
and tells me the orange
has seeds and so is perpetual;
and we too will come back
like the orange trees.
I ask him what he thinks
about death, and he says
he will gladly face it when
it comes but won’t jump
out in front of a car.
Based on the speaker’s statement in lines 9–10, the reader realizes that—
Answer choices for the above question
A. the speaker is sometimes annoyed by his father’s attempts to control the speaker’s diet.
B. the speaker recognizes that his father loves him and cares about his health.
C. the speaker prefers pomegranates but tries to please his father by eating oranges.
D. the speaker thinks his father does not know that much about balanced diets.
Based on lines 15–16, it is most likely that—
Answer choices for the above question
A. the speaker “thinks about death” and is hoping his father can ease his fears.
B. the speaker thinks the father is afraid of death and is hoping to ease his father’s fears.
C. the speaker respects his father’s wisdom and asks him his thoughts about death.
D. the speaker and his father have had this same conversation many times.
What can you infer about the speaker’s father based on lines 17–19?
Answer choices for the above question
A. The father will avoid the city, because he thinks it is too dangerous.
B. The father has lost a loved one who was in a serious car accident.
C. The father knows that he must die someday, but he will not do risky things.
D. The father hopes to live much longer by staying away from cars.
Answer:
9-10 B
15-16 B
17-19 B
Explanation:
These are my answers although you didnt give full contents on this
Which sentence uses commas correctly?
Select one:
1)Xavier went to the grocery store to buy milk, eggs, butter, cheese, and bread.
2)Xavier went to the grocery store to buy milk, eggs butter cheese, and bread.
3)Xavier went to the grocery store to buy milk eggs, butter, cheese and bread.
4)Xavier went to the grocery store to buy, milk, eggs, butter, cheese and bread,
which detail best supports the passages central idea?
Answer:
A
Explanation:
The author's hair is light brown instead of dark brown. Thus, option C is correct.
What is the central idea?When an author emphasizes a particular section of the text or utilizes a particular tone to convey a particular feeling about a subject. When an author contrasts two distinct ideas to illustrate both sides of an idea in the content in order to establish the main point
The hair coloring procedure left Angela's hair dry and lifeless, and her hair is now a light brown color with red undertones. Although the front of the cut appears to be fine, the back has multiple uneven layers sliced into it. The 85 dollars that Angela utilized for these things should be returned. As the person is not happy with the end result that has been presented to them. Therefore, option C is correct.
Learn more about central idea, here:
https://brainly.com/question/8282081
#SPJ2
what does cloning immoral mean.
Answer:
The term cloning describes a number of different processes that can be used to produce genetically identical copies of a biological entity. The copied material, which has the same genetic makeup as the original, is referred to as a clone.
Plz mark brainliest also hope this helps you :)
Answer:
"The term cloning describes a number of different processes that can be used to produce genetically identical copies of a biological entity. The copied material, which has the same genetic makeup as the original, is referred to as a clone." People say that it is immoral. I dont think there's a meaning to "cloning immoral" in general. Unless I am incorrect.
Explanation:
In lines 37-49, Thoreau describes walden as
the answer is
B. inspirational and mysterious
(2011 applied practice)
Answer:
qfffrg5qARGTEER
Explanation:
2. According to source #3, the Corporation of Public Broadcasting received how much
funding from the
federal government in 2012?
A $445 million
B about $3.54 trillion
C about $16.4 trillion
D 15 percent
Answer:
Hewo :3
Explanation:
Read the excerpt from President Ronald Reagan’s speech on the night before the 1980 presidential election.
A popular novel of the '60s ended prophetically with its description of a "kindly, pleasant, greening land about to learn whether history still has a place for a nation so strangely composed of great ideals and uneasy compromise as she.”
That is really the question before us tonight: for the first time in our memory many Americans are asking: does history still have a place for America, for her people, for her great ideals? There are some who answer "no”; that our energy is spent, our days of greatness at an end, that a great national malaise is upon us.
They say we must cut our expectations, conserve and withdraw, that we must tell our children . . . not to dream as we once dreamed.
Last year I lost a friend who was more than a symbol of the Hollywood dream industry; to millions he was a symbol of our country itself. And when he died, the headlines seemed to convey all the doubt about America, all the nostalgia for a seemingly lost past.
"The Last American Hero,” said one headline; "Mr. America dies,” said another.
Well, I knew John Wayne well, and no one would have been angrier at being called the "last American hero.”
Just before his death, he said in his own blunt way, "Just give the American people a good cause, and there’s nothing they can’t lick.” Duke Wayne did not believe that our country was ready for the dust bin of history, and if we’ll just think about it we too will know it isn’t.
Which ideas from the excerpt would be most appropriate to include in a summary? Select three options.
Answer:
Popular novels from the past often ask provocative questions that are important to consider today.
Many Americans have given up and say that the nation is no longer great or a land of dreams.
President Reagan believed that John Wayne would argue that he was not the last American hero, because there are many more.
Explanation:
The options you were given are the following:
Popular novels from the past often ask provocative questions that are important to consider today. Many Americans have given up and say that the nation is no longer great or a land of dreams. John Wayne, nicknamed Duke, was an iconic Hollywood actor and filmmaker. President Reagan believed that John Wayne would argue that he was not the last American hero, because there are many more. Duke Wayne died as a symbol of the Hollywood dream industry.A summary is a shortened version of a piece of writing (e.g. a paragraph, article, chapter, entire book). It should include the text's main ideas - the main points the author is making.
The given excerpt starts with a reference to a popular novel of the '60s, introducing the idea that popular novels from the past often ask provocative questions that are important to consider today. An important point of the passage is that many Americans have given up and say that the nation is no longer great or a land of dreams. Many considered John Wayne to be the last American hero. However, President Reagan believed that John Wayne would argue that he was not the last American hero, because there are many more. What he wants to say is that there is hope for America.
The first, second, and fourth options summarize the text well, including all its main points, which is why they are the correct options.
Answer:
a,b,d
Explanation:
A summary about chapter 1 birch bark house pls
Answer:
Explanation:
By what person?
Omakayas is a Native American girl. She was adopted by a big family. She doesn’t know the story of her life. Everyone in her family has a job. Her dad, Deydey, hunts animals and sells their skins. Omakayas cleans the animal skins. Her grandmother, Nokomis, makes medicines to heal people. Each summer, the family travels by canoe to an island. There they build a temporary house made of birchbark.Often her mother asks her to fetch scissors from a neighbor. Omakayas loves the woods and water.
Due tonight. Please help!
Answer:
D
Explanation:
THE LAST ONE