Answer:
It lowersthe payout the company has to make.
Explanation:
A deductible is your up-front contribution to a claim that is factored into what insurance will pay out. When you file an insurance claim, your insurance company pays for most of the cost. But before they contribute, your deductible is subtracted from the payout amount. Most insurance policies, including home and auto, require a deductible.
8.When might it have been dangerous for passengers to go on deck?
Answer:
The time it may be dangerous for passengers to go on deck is when the water current is flowing in a certain rate where it may be unbalanced for passengers.
Explanation:
What claim do the authors make in this passage?
Cruel working conditions on sugar plantations caused many people to violently revolt and rebel.
Sugar has been a source of cruelty, from the time of plantations to modern farms.
Sugar plantations were violent systems, but sugar also led some people to reject slavery.
Sugar workers should reject the idea that anyone owns them and should combat cruelty.
The authors claim that sugar plantations were violent systems, but sugar also led some people to reject slavery.
How do actors establish this claim?By showing how sugar farms were established.By showing what work was like on the sugar farms.By showing how slavery and sugar manufacturing are related.By showing how people reacted to this system.The text shows how slavery was used to create sugar cane farms. This made the work to make the sugar very violent and exhausting, which made many people refuse this product.
The text to which this question is related is in the attached image.
Learn more about slavery:
https://brainly.com/question/9331183
#SPJ1
Answer:
C. The authors claim that sugar plantations were violent systems, but sugar also led some people to reject slavery.
How do actors establish this claim?
By showing how sugar farms were established.
By showing what work was like on the sugar farms.
By showing how slavery and sugar manufacturing are related.
By showing how people reacted to this system.
The text shows how slavery was used to create sugar cane farms. This made the work to make the sugar very violent and exhausting, which made many people refuse this product.
The text to which this question is related is in the attached image.
Learn more about slavery:
brainly.com/question/9331183
Explanation:
why is it important for readers to understand the connections between point of view and perspective when reading a text?
It is Important for reader to understand the perspective when reading to feel what the main character is feeling and understand what the story is about.
5.
How can you most effectively use the research you include in your research paper?
1.Sort the facts based on those that do and do not support the thesis.
2.Show how each fact relates to the thesis statement for your paper.
3.Only include the hard facts and statistics you found while researching.
4.List all of the facts you found during your research efforts.
In an essay about the student loan debt crisis, Maria addresses counterclaims in the following sentence.
It doesn't matter what the universities have to say about
the issue; their opinions do not matter.
Which strategy for addressing counterclaims should Maria use to improve his
response to this counterclaim?
O A. She should show more empathy in her tone.
O B. She should use a logical fallacy.
O C. She should be clearer about her opinion.
O D. She should avoid being sarcastic.
SUBMIT
Answer:
D.
Explanation: In order to be the most professional as possible youll try avoiding sarcasm and such along the lines of sarcasm.
The strategy for addressing counterclaims that Maria should use to improve his response to this counterclaim is that she should show more empathy in her tone. Hence, Option A is correct.
What is empathy in tone?Understanding the challenges, pain points, and fears that occupy the customers' minds and responding appropriately comes under showing empathy. Empathy helps in creating a deeper connection between you and the people you serve.
When it comes to showing empathy in tone, it means involving both accepting and allowing different perspectives and emotions in other people, and also sharing them with them to enable encouragement and support. It also allows the practise of actively listening in an effort to understand the emotions of the person you're communicating with.
Therefore, Option A is correct.
Learn more about empathy from here:
https://brainly.com/question/14669414
#SPJ5
When a nonverbal message conveys the same meaning as a verbal message, its function is __________. Group of answer choices deceiving repeating complementing substituting
Answer:
substituting
Explanation:
its in place of verbal
When a nonverbal message conveys the same meaning as a verbal message, its function is B. Repeating,
What is a verbal message?This is known as a form of communication that uses words and sounds to convey meaning.
Hence, we can see that nonverbal message conveys the same idea as the verbal which means it can take either verbal or nonverbal message away and still gives the same message.
Read more about verbal message here:
https://brainly.com/question/19100753
#SPJ9
help me pls Is very important
Answer:
1. When
2. When
3. If
4. When
5. If
Explanation:
You use IF in conditional sentences to introduce the circumstances in which an event or situation might happen, might be happening, or might have happened.
What does the word facilitate mean?
Answer:
to cause something to be more efficient
Explanation:
a facilitator is someone who helps things to run more smoothly, so the word facilitate means to make something more efficient
The word "facilitate" refers to making something more effective. Therefore, option (A) is accurate.
Making something simpler or more likely to happen is what it means to facilitate an action or process, especially one that you want to happen. The ability to give a group of individuals the resources and chances they need to advance and achieve is known as facilitate skills.
Examples include being ready, establishing rules, being adaptable, listening actively, and managing time.
Teachers create curriculum, presentations, and learning materials effective using their subject-matter knowledge, which is the major distinction between them and facilitators. While facilitators encourage learners throughout the process and work to maximize their education, teachers design and administer the learning materials.
Learn more about facilitate, from :
brainly.com/question/31685662
#SPJ6
What is the meaning of the word intangible as it is used in the text? write your best definition here, along with a brief explanation of how you arrived at its meaning.
Answer:
Intangible is a synonym for untouchable and describes something that cannot be physically grasped by a person.
Explanation:
This word is often used to refer to ideas that aren't physically present, such as one's dreams or the internet.
When arriving at the definition of a word, look at the words around it and what is happening in the story and think to yourself, "what word would fit best in this spot?"
The word that you come up with is most likely similar to what the word means.
Hope this helps!
WILL MARK BRAINLIEST
Read the poem carefully and answer the questions that follow.
Into my heart an air that kills
From yon far country blows:
What are those blue remembered hills,
What spires, what farms are those?
That is the land of lost content,
I see it shining plain,
The happy highways where I went
And cannot come again.
by A. E. Housman
What is the literal meaning of this poem?
Answer:
the author's heart hurts as he recalls past memories of the country; whose hills and farms he once knew. he remembers how he was content when he used to live there. However, even though he was happy there, he could not go there again.
In order pleaseee i dont understand english cause im not in to in
1.best / me / always / to / so / wants / she / successful, / My / supports / be / me. / friend
2. instead / in / the / the / classroom? / eat / of / today / Why / park / outside / we / lunch / don’t / in
Answer:
1. My best friend always wants me to be successful she always supports me.
2. Why don't we eat lunch outside in the park today instead of the classroom?
Explanation:
For the 1st one you know "My" is first because it is capitalized and same thing for the 2nd one "Why" is capitalized so you know it's first. For the 1st one you know "me." is last because it has a period at the end. For the 2nd one you know "Classroom?" is last because it a question sign at the end.
And for the other words you play around with it and see what makes sense
The online content provides an example of an expository essay thesis statement. What are the three body paragraphs going to
be about according to the thesis statement example?
Answer: they are all going to be justifying your thesis.
for example: my Thesis for the topic earthquakes is: earthquakes are the most disastrous natural disasters on our beloved planet.
rest of the 3 body paragraphs can be about how they are the one fo the most disastrous, give examples, and talk about some experience ps people have had
Explanation: hope you got an idea from my example :)
Which excerpts from the passage provide strong evidence that hrothgar’s hall is famous throughout the lands? select 2 options. the timbered hall rose before them, radiant with gold nobody on earth knew of another building like it. majesty lodged there, its light shone over many lands. their gallant escort guided them to that dazzling stronghold i'm away to the sea, back on alert against enemy raiders.
Answer: B: Nobody on earth knew of another building like it
C: Majesty lodged there, its light shone over many lands
Explanation: took the test :p #classof2022
The passage provide strong evidence that hrothgar’s hall is famous throughout the lands is:
Nobody on earth knew of another building like it.Majesty lodged there, its light shone over many lands. Thus, option (b) and (c) is correct. What is lands?Land is the term used to describe the area of the earth's surface. Humans benefit from forest, animal, soil, minerals, and plantation land types. The ecology includes the land. Without land, the living things would perish. This corner of the world is unique.
According to the main evidence of the passage is hrothgar’s hall is famous throughout the lands is the no one in the world knew about some other building like it. This mixture indicates how this place was involvement, along these lines exceedingly celebrated among every one of the general group. Glory discontinued there, its light reflected over many grounds.
As a result, the significance of the passage provide strong evidence that hrothgar’s hall is famous throughout the lands are the aforementioned. Therefore, option (b) and (c) is correct.
Learn more about on lands, here:
https://brainly.com/question/27588497
#SPJ2
Why does the old woman compare herself to a terrible fish?
she feels cold, unloved, and ugly.
she wants to inspire awe.
she feels very powerful.
she eats fish daily to make her skin look more youthful.
ow
Answer:
a. she feels cold, unloved, and ugly.
Explanation:
This is right! I did the assignment and got 100 :) Have a nice day!
a) The farmers work in the field. (Present Continuous Tense)the farmers work in the present continuous tense
The farmers are working in the field
The _____ comes at the end of the story and ties up loose ends.
The Resolution or Dénouement comes at the end of the story and ties up loose ends.
What is resolution or Dénouement?Resolution is the climax of the story, when the character reveals the twist of the story.
Dénouement is the end of the story, or what happens in the end and ties loose ends.
Thus, the correct option is Resolution or Dénouement
Learn more about Resolution or Dénouement
https://brainly.com/question/1917103
#SPJ1
The Wife of Bath's Questions
Answer:
1. he ignored the desires of the young woman he raped so now he is to ascertain what it is she and other women really want.
2. From the tale, it seems that marriage is a power struggle between man and wife. The end of the tale suggests that in a happy and healthy marriage, the wife should be completely obedient to the husband.I disagree with this message. In the modern day we are evolving out of the illusory trappings of gender. A person is more than what his or her gender defines him or her as. Therefore, we should not arbitrarily assign more power to a man in a relationship. We are all better off without rigid authoritarian structures and with equality.
Explanation:
i dont know the rest
Answers to Checkolgy infozones
What is the value of creating a multimedia presentation?
It shows people how to do something.
It makes your ideas easier to follow.
It makes your words more humorous.
It makes your report more interesting.
The value of creating a multimedia presentation is it makes your ideas easier to follow. The correct option is B.
What is a multimedia presentation?A multimedia presentation is a stand-alone presentation that includes information presented with slides, video, or digital representations and includes sound which might be a narrative, music, or sound effects.
Presentations using multimedia facilitate understanding of ideas and concepts more quickly than straightforward oratory explanations could ever hope to.
Hence, multimedia-based instruction ensures cheaper training session costs and raises the general caliber of such sessions. Some examples of multimedia presentations are gif, videos, photos, etc.
Therefore, the correct option is B. It makes your ideas easier to follow.
To learn more about multimedia presentations, refer to the link:
https://brainly.com/question/27800459
#SPJ2
The question is incomplete. The complete question is given below:
What is the value of creating a multimedia presentation?
a. It shows people how to do something.
b. It makes your ideas easier to follow.
c. It makes your words more humorous.
d. It makes your report more interesting.
*50 POINTS + BRAINLIEST*
Which of the following statements below accurately represents the relationship between the “Rainbow Portrait” of Queen Elizabeth and the French emissary’s description of her?
both the portrait and the emissary’s description reveal a young, vibrant ruler in her prime
neither the portrait nor the emissary’s description provide insight of the queen’s personality
the emissary’s description is highly biased whereas the portrait is an accurate, realistic likeness
the portrait reveals a powerful queen but the emissary’s description reveals a decrepit monarch
How does america's rate of incarceration compare to those of other nations
Answer: The World Jail Brief's information gauges the U.S. imprisonment rate at 639 detainees per 100,000 individuals as of 2018, or 13% higher than the rate of the next-closest nation, El Salvador 564 prisoners per 100,000 individuals.
Explanation:
Which literary device is used in the following quote? "The road in which
we found ourselves as we turned round the corner from the retired
Saxe-Coburg Square presented as great a contrast to it as the front of a
picture does to the back?"
Answer:
Irony and Metaphor
Explanation:
These are both correct. Trust me.
Which following locations would Ellisa have been less liekly to have a conversation with the man in caravan
Answer:
give u help me for my question pls i just want to know the b and c answer so much pls help me pls
What happens to Jem's pants? What excuse does Dill make up to explain the situation? (Chapter 6)
Answer:
The pants get caught in the fence and Jem has to kick away his pants.
Explanation:
The excuse Dill makes is that he won the pants in a round of strip poker.
What does the author think will happen to the boys if they're rescued from the cave?
In section nine, Jack attempts to entice the remainder of Ralph's gathering to join the trackers by offering them food, wellbeing, and tomfoolery, a strong blend that the young men see as difficult to stand up to.
What happende to the boys in the story?Twelve young men and their mentor caught in a cavern profound underground with waning air and the risk of being overwhelmed by rising water levels.
Whenever Ralph and Piggy show up at Jack's site, they see heaps of simmered meat and coconuts to eat. Jack sits on a log that resembles a high position, painted like an icon, encompassed by stacks of food.
Whenever he requests to be brought a beverage, it is brought to him. So the response is he needs other young men to join his clan.
For more information about boys, refer the following link:
https://brainly.com/question/27533658
#SPJ1
help please.........
Answer:
1. On time
4.waiting for a ride
5. with detail
6.after school
8.up ahead
9. (not sure for this)
10. old school
Explanation:
What differences did you notice between the way the writing support page taught this grammatical skill and the way we covered active and passive voice in class?
Answer:
What is the difference between active and passive voice in writing?
In a sentence written in the active voice, the subject of sentence performs the action. In a sentence written in the passive voice, the subject receives the action.
Explanation:
What response does Lincoln
hope to elicit from his
listeners with these words
from his Gettysburg Address?
"... that from these honored
dead we take increased
devotion to that cause for
which they here gave the last
full measure of devotion..."
A. Lincoln hopes to elicit a response of fear
that anyone involved in the war could die.
B. Lincoln hopes to elicit support for the
cause for which these men died.
C. Lincoln hopes to elicit a response of
measuring a life by what they lived for.
Lincoln hopes to elicit support for the cause for which these men died with the words from his Gettysburg Address.
What is the Gettysburg Address?
The Gettysburg Address is a speech given by American President Abraham Lincoln during the American Civil War at the dedication of the Soldiers' National Cemetery, which is now known as Gettysburg National Cemetery, in Gettysburg, Pennsylvania on the afternoon of November 19, 1863, four and a half months after the Union armies defeated Confederate forces in the Battle of Gettysburg, the Civil War's deadliest battle. One of the most well-known addresses in American history, it is still today.
Lincoln's thoughtful yet succinct speech, which wasn't even intended to be the day's main speech, ended up being regarded as one of the best and most significant summaries of the mission of the United States of America. In just 271 words, starting with the now-famous phrase "Four score and seven years ago," alluding to the signing of the Declaration of Independence 87 years prior,[6] Lincoln characterised the United States as a nation "conceived in Liberty, and dedicated to the proposition that all men are created equal," and presented the Civil War as a test to see whether such a nation could endure. Lincoln praised the Gettysburg martyrs for their sacrifices in support of these ideals before urging the country to take the following measures:
that these people who have passed away won't have died in vain; that our country, under God, will experience a new birth of freedom; and that the idea of a government of, by, and for the people won't be eradicated from the planet.
To learn more about the Gettysburg Address from the given link
https://brainly.com/question/27406002
#SPJ1
What response does Lincoln
hope to elicit from his
listeners with these words
from his Gettysburg Address?
"... that from these honored
dead we take increased
devotion to that cause for
which they here gave the last
full measure of devotion..."
A. Lincoln hopes to elicit a response of fear
that anyone involved in the war could die.
B. Lincoln hopes to elicit support for the
cause for which these men died.
C. Lincoln hopes to elicit a response of
measuring a life by what they lived for.
Would you rather be rich with no friends or be poor with lots of friends?
Answer:
I would choose " Be poor with lots of friends".
Explanation:
when your rich you will make find fake friends. but still you can call them friends
Answer:
be poor with lots of friends because if you rich with no friends your just going to be spoiled and no one will be there to help you in difficult times meanwhile if your poor your friends might help you with something your going through. Lesson: dont take the wrong path, choose the right one.
Explanation:
Which is an objective summary of the passage? in his travels, gulliver is fooled by a silly architect he meets. when he meets a ridiculous architect, gulliver is oddly impressed. gulliver encounters an architect who builds houses from the top down. gulliver meets an architect who has a crazy way of building houses.
A factual summary of the passage is:
"Gulliver meets an architect who constructs houses from the top down," Hence the correct answer is (Option C).
What is an Objective Summary?A summary that is objective is one that is based on facts extracted from the text rather than summaries that are subjective or opinion-based.
Therefore, the unbiased summary is that "Gulliver encountered an architect who makes houses from the top down." (Option C).
Learn more about objective summaries at:
https://brainly.com/question/24692576
#SPJ4
Answer:
D) gulliver meets an architect who has a crazy way of building houses.
Explanation:
edge