Answer:
what were you talking about
How is mr. Hossack portrayed similarly in both midnight assassin and the article indicted her for murder?.
Answer:
Mr. Hossack is portrayed as a manipulative man with a multitude of enemies. Both the "Midnight assassin" and the article that indicted her for murder expressed that Mrs. Hossack may have had a possible motive for killing her husband, mentioning the fact that he was considered to be an unsuccessful man with very few admirers.
2. In paragraph 7 the author describes Marta as
"hovering, happy," while noting that she
continues to fall. Which statement best describes the author’s intent?
The best inference that can be made about the author's intent is that she wants to show that despite Marta's happiness, it did not stop her from falling.
What is Narration?This refers to the storytelling that is told about a particular thing through the use of a narrator.
Hence. we can see that because your question is incomplete and you did not include the name of the text, I can only make use of inference to answer your question.
Read more about narrations here:
https://brainly.com/question/1934766
#SPJ1
I'm going to put the questions for this poem up, may someone please help me and give correct answers to them ?) THIS IS SCHOOL WORK AND I WILL GIVE U BRAINLIST !
Answer: 1. = B 2. = D 3. = A 4. = A 5. = D 6. = C
Explanation:
how does tragedy develope tone and theme in a text?
Im guessing the answer is something like: tragedy develops a sad tone in which it makes 'us' the readers feel emotional and has an overall depressing aura. This also helps develop the theme because tragedy is strong enough to get a poiont across, and ultimately has a meaning.
Explanation:
Help please will give Brainliest Commas in Direct Address
Place commas in the correct position to complete each sentence and create a direct address.
1. Carolina will you have time to watch my soccer game?
2. Ladies and gentleman the room must be quiet for the show to begin.
3. Mark I heard that you know how to make a delicious chocolate cake.
1. Carolina, will you have time to watch my soccer game?
2. Ladies and gentleman, the room must be quiet for the show to begin.
3. Mark, I heard that you know how to make a delicious chocolate cake.
Based on the passage, which statement ,begin emphasis,best,end emphasis, explains how McKinley believes his economic policy will "restore the prosperity of former years"?
Answer:
He envisions that a dramatic decrease in government spending along with a steady increase in production and employment will improve conditions for all citizens.
Explanation:
He envisions that a dramatic decrease in government spending along with a steady increase in production and employment will improve conditions for all citizens.
Which type of logic is demonstrated in the following example?
All of the programs on this channel are based on true
events. The next program I watch on this channel will be
based on true events.
A. Satirical argument
B. Deductive reasoning
C. Subjective reasoning
D. Straw man fallacy
Answer:
c
Explanation:
What is the predicate of the following sentence?
my friend leah ate two apples.
a
leah
b
my friend leah
c
ate two apples
d
apples
Nicole is giving an opinion speech about why homeowners should replace their lawn with artificial, or fake, grass. One of her reasons is that artificial grass does not require any watering.
Which piece of media is most appropriate for Nicole to include in her speech?
a diagram showing how artificial grass is made
a graph comparing how much water a grass lawn and an artificial lawn need
a video showing how rain affects artificial grass
a picture showing artificial grass on a football field and a lawn
Answer:
The second one
Explanation:
The first one is meaningless and doesn't interest the general audience.
The last one does absolutely nothing and will not convince anybody of anything.
The third one doesnt really do much when you are telling people that artifical grass doesn't need watering.
The second one is just a better answer because it actually gives easy to digest statistics about why people might want artificial grass over real grass...
A food desert is an area that suffers from a lack of access to fresh, healthy, affordable food. people who live in food deserts may suffer from obesity and other health issues. , government agencies are increasingly providing funds to improve access to healthful, fresh foods in areas identified as food deserts.
According to the research, the statements about a food desert are true.
What is a food desert?It is a term that is linked to the shortage, absence or scarcity of affordable and nutritious food in a given area.
It is generally a area where citizens have little or no access to fresh, healthy food, and the community may suffer from obesity and other health issues.
Therefore, we can conclude that according to the research, the statements about a food desert are true.
Learn more about food deserts here: https://brainly.com/question/14329652
#SPJ1
How did Helen Keller learn to appreciate nature? Who inspired her?
Is the battle of Britain as important today has its was in the past
What is the purpose of the two metaphors Kennedy uses in the phrase: "If a beachhead of cooperation may push back the jungle of suspicion..." (paragraph 20)?
A.) Kennedy uses the metaphors to emphasize that just like in World War II, the United States just establish a beachhead in order to attack its enemies.
B.) Kennedy uses the metaphors to conclude his argument that the U.S. and its adversaries must cooperate and reject their suspicions of each other.
C.) Kennedy uses the metaphors to explain that the new generation must be willing to face the global issues that will define the future.
D.) Kennedy uses the metaphors to argue that the U.S. and its adversaries must quit being suspicious of the jungle if they are going to successfully cooperate.
Read this excerpt from "first generation" of dreaming in cuban. square by square, she searches the night skies for adversaries then scrutinizes the ocean, which is roiling with nine straight days of unseasonable april rains. what is the meaning of the underlined word? acts of cruelty enemies or antagonists signs of change competitors or participants
In this excerpt from the story first generation, the meanings of the word adversaries is enemies or antagonists.
What does it mean to have an adversary?This term has to do with the fact that there is person that sees you as an enemy.
An adversary is a person that has issues with you and wants you to fail or plan ways to cause you harm.
Read more on antagonists here:
https://brainly.com/question/3721706
#SPJ4
Answer:
B
Explanation:
Which detail from the stage directions in act one, scene 1, hints at the fact that an upsetting event took place in the secret annex?
It can be inferred from the stage directions in act one, scene 1, that an upsetting event took place in the secret annex due to the following hint:
The recollection of many decrees that were against the Jews by Anne in her diary.
A hint in literature is a clue or a sort of inkling or indication to a more sinister event or idea.
Hence, it can be shown from the stage directions in act one, scene 1, that an upsetting event took place in the secret annex due to the fact that there was a recollection of many decrees that were against the Jews by Anne in her diary.
Learn more about hints at:
https://brainly.com/question/9492204
#SPJ1
Read the excerpt from "Missing in Action” by Thanhha Lai.
(1) Father left home
(2) on a navy mission
(3) on this day
(4) nine years ago
(5) when I was almost one.
(6) He was captured
(7) on Route 1
(8) an hour south of the city
(9) by moped.
(10) That’s all we know.
Which detail about the line length most contributes to the tone of the excerpt?
Line 1 establishes a mysterious event that the speaker wants the reader to solve.
The end of the first stanza emphasizes the speaker’s sadness over how young she was at that time.
Line 7 helps the reader identify where the event described by the speaker occurred.
The one-sentence stanza emphasizes the speaker’s frank attitude toward the event being described.
Answer:
The end of the first stanza emphasizes the speaker’s sadness over how young she was at that time.
Explanation:
The best answer would be this answer, because it is the only one that relates to the tone. Her being one shows us that she was young when her father was taken and it helps us infer the sadness that encircled her after.
The one-sentence stanza emphasizes the speaker’s frank attitude toward the event being described.
What is one-sentence stanza?A one-sentence stanza is a poetic technique where a single sentence is used as a stanza, which stands alone as a complete thought.
The detail about the line length that most contributes to the tone of the excerpt is the one-sentence stanza. The excerpt is written in a sparse and straightforward style, reflecting the speaker's frank attitude towards the event being described.
By using a one-sentence stanza, the author emphasizes the finality of the situation and the limited amount of information that the speaker has about their father's fate.
This creates a sense of ambiguity and uncertainty, highlighting the speaker's feelings of helplessness and frustration in the face of the unknown. The tone of the excerpt is one of sadness and resignation, as the speaker comes to terms with the fact that they may never know what happened to their father.
Learn more about one-sentence stanza at:
https://brainly.com/question/30857177
#SPJ7
List out 5 plants and their parts that we eat
example
Tulsi- its leaves are eatable
Answer:
1. Carrot - We can eat it's root
2. Ginger - We can eat it's stem
3. Onion- We can eat it's root
4. Coriander - We can eat it's leaves
5. Beetroot - We can eat it's root
reflective essay about a memorable time with a friend. 180-200 words
Answer:
Friendship is something that must be treasured. You can buy diamonds and gold with money but you can't buy friendships.
I had this beautiful time with one of my precious friends called Sarah. It was very unforgettable. We had so much fun with each other.
First, we woke up early at 7 am. I prepared some sandwitches and she prepared some drinks and plastic cups for this amusing trip. Anyways, after being done, I had come across her house to pick her up. We decided to visit the park where we first met. We sat there for almost 2 hours remembering treasurable and funny moments we had when we first met. We later on decided to visit the Zoo. Since Sarah hadn't been to one her entire life, It was very fun and she was so excited that she wanted to visit it again with her family and I. After that, we went to a mall where we tried lots and lots of beautiful clothes. We bought beautiful fits and promised to wear it next time we meet. Next, we sat on a bench and decided to eat our meal now. It may be a light and small meal but it's very enjoyable with someone special.
I really enjoyed my time with her. I hope I'll meet her again soon and I advice everyone not to waste a moment when u have a special friend around you. Thus, Friendships must be treasured and honored very well.
Complete these sentences about the setting of wuthering heights. thrushcross grange was quite different from wuthering heights. heathcliff and catherine went there on a sunday to see how the children spent their time. the journey that was spurred by curiosity brought another dimension to the story. it exposed catherine to the luxuries and refined manners of the residents of thrushcross grange. she became torn between her love for heathcliff and her to become part of genteel society.
The missing words from the text which relate to the setting of Wuthering Heights are:
Linton; andDesiresWhat is setting in literature?Setting in literature simply means the backdrop or background against which a story occurred.
In fictional texts, the author creates these settings themselves. some of the components of settings are:
TimeLocationEmotional condition etc.Learn more about setting in literature at:
https://brainly.com/question/973915
#SPJ4
Answer:
a. Linton
b. desire
Explanation:
Thrushcross Grange was quite different from Wuthering Heights. Heathcliff and Catherine went there on a Sunday to see how the Linton children spent their time.
She became torn between her love for Heathcliff and her desire to become part of genteel society.
Review the spelling pattern in these words: eccentric | exaggerate | recommend
Which word best fits this spelling pattern?
A) knee
B) succeed
C) write
D) psychology
Answer:
Succeed
Explanation:
The spelling pattern may be of words that have double letters
How does Orwell presents his problem or conflict in 1984, focusing on the state's control of language? 15pts!
Answer:
How does 1984 show government control its citizens?
1984: The Ultimate Fight for Power In the novel 1984, by George Orwell, the government has the ultimate control over all of its citizens. They maintain this control through a system called “Big Brother” which constantly watches everything and instills fear in everyone.
Explanation:
How did Ivan develop through the book the one and only Ivan
Explanation:
Hope this helps
In 35 words or fewer, how might the historical context have had an influence on Gothic literature?
Explanation:
The Gothic tradition originated in response to a period of rapid and far-reaching societal, cultural, and theological change in eighteenth-century Europe. Works written in this tradition are inherently linked to the social context in which they were created, and a great deal of critical commentary focuses on the representation of societal and cultural fear in the face of the dissolution of tradition, gender roles, oppression, and race in Gothic literature. As scholars have illustrated, people in nineteenth-century Europe and America believed strongly in physiognomy, the theory that physical appearance and "blood" determined and reflected a person's character. The representation of villains and monsters in Gothic literature demonstrates this adherence to physiognomy, as these characters possess physical traits associated with evil—dark eyes, heavy eyebrows, and dark complexions. The racist implications of this belief in the biological determination of character are apparent, and have been examined by several scholars.
The historical context of social upheaval, industrialization, and the rise of the middle class in the 18th and 19th centuries had a profound impact on Gothic literature, which explored themes of fear, uncertainty, and the supernatural.
What is Gothic literature?Gothic literature, which first appeared in Europe in the 18th century, emerged from the Romantic literary movement. It is a genre that strongly emphasises deep emotion and combines pleasure and fright, as well as death and romance. The Gothic style is distinguished by its gloomy scenery and spooky macabre tales.
Historical context, such as the medieval period and the Romantic era, influenced Gothic literature by inspiring its dark, mysterious settings, supernatural elements, emotional intensity, and exploration of societal fears and human psychology.
Learn more about Gothic literature here:
https://brainly.com/question/24161357
#SPJ2
4
select the correct answer from each drop-down menu.
at her
side, and
heaven
s and
consider how grimm's fairy stories version of "cinderella" draws on and transforms the original story from the tales of
mother goose. which phrases best complete the explanation?
ent every
"cinderella" from grimms' fairy tales draws from the tales of mother goose by
and transforms it by
nd to all
ing over
gain, her
reset
next
heart,
t does
and
ck to
en
efore
sto
e by
ella.
and
"fine
econd.
have?"
your
e fine
lon
Answer:
a
Explanation:
heart ella and fine econd hav e
a
write indirect queestions start with can you tell me
1 where can i find a parking lot
2 when does the bus leave
3 what did the doctor say
4 wny is richard mad at me
Answer:
1. Walmart
2. 2 to 4 hours
3. you’re just lazy.
4. You ate there soup.
Explanation:
smart
At the end of the story, what does Strickland promise to do? How does this promise change his life? What can you infer about his attitude toward his new life?
From: Ms. Youghal's Sais
Please Help.!
Answer:
b
Explanation:
because you need to read it
Read the passage.
From what point of view is “Pardon Me” written?
A
third person, objective
B
first person, limited to Freedom
C
first person, limited to the narrator
D
third person, omniscient
Answer:
i think objectiveExplanation:
letter A always A the best
Answer
the answer is A
Explanation:
took the test got it write
17. "When Tim got to me, he studied me" *
(2 Points)
Metaphor, personification
O Idiom, Metaphor
Simile, Metaphor
O Personification, Idiom
Answer:
Metaphor
Explanation:
A metaphor is a figure of speech that, for rhetorical effect, directly refers to one thing by mentioning another.
What can I add to make this short poem better? Give any suggestions please~ thank you
Answer:
You can add "Cuz' I'm what I'm" in the end.
Overall, the poem is good as it is.
Which quotation supports the inference that the characters live in a remote area? a)The animals are real instructive, an' our boys don't get to see much out here on the prairie."" (paragraph 3)
b)"I don't think I'd ever forgiven my father if he hadn't taken me, though that red clay road was in a frightful way after the rain.'" (paragraph 6)
c)"But then you Back Creek folks never have anything to do with us Gap people."" (paragraph 12)
d)"They talked on and on; of old neighbors, of old familiar faces in the valley where they had grown up..." (paragraph 19)
The quotation which best supports the inference that the characters live in a remote area is; Choice A; The animals are real instructive, an' our boys don't get to see much out here on the prairie.
Which quotation supports the inference that the characters live in a remote area?If follows from the task content that the support for the inference which is that; characters live in a remote area is required to be identified.
On this note, the fact that the boys don't get to see much out in the prairie supports this Inference.
Read more on Inferences;
https://brainly.com/question/16750080
#SPJ1