How does the following line from Leo Tolstoy’s The Death of Ivan Ilyich contribute to the plot at the end of the novella?
"Death is finished, he said to himself. It is no more!"
A) It shows that Ivan finally loses the battle of life, and it represents a tragic ending of the story.
B) It shows that Ivan continues to fight for his life and gives the plot an open ending.
C) It shows that Ivan has finally accepted the end of his life, and it brings finality to the plot.
D) It shows that Ivan evades death at the end because his illness has been healed.
Answer:
B) It shows that Ivan continues to fight for his life and gives the plot an open ending.
Explanation:
The Death of Ivan Ilyich by Leo Tolstoy is a literary work that talks about the confrontation of death and seeing the meaning of life through death.
Ivan the protagonist begins to question whether he has indeed lived a good life. He makes a clear distinction between the false middle class lifestyle he lived and which hides the true meaning of life and makes one fear death.
The line from the book "Death is finished, he said to himself. It is no more!" gives the plot an open ending because it shows that he keeps fighting for his life.
Answer:
b is wrong
Explanation:
What are the functions of dialogue in a drama?
Select all that apply.
1.to express a character’s traits and personality
2.to communicate relationships between characters
3.to describe a character’s physical appearance
4.to convey plot events
Answer:
to communicate relationships between characters
what part of the plot is the author most likely developing in this passage?
A. rising action
B. Conflict
C. Conclusion
D. Climax
Answer:
B. conflict
Explanation:
conflict is when there is a struggle between people which may be physical, or between conflicting ideas. Conflicts can either be within one person, or they can involve several people or groups. plot is the sequence of events and, in that sequence, we learn more about the characters, the setting, and the moral of the story. it your conflicts we (aka the author) wouldng be able to come up with plots.
hope this helped!
ASAP! GIVING BRAINLIEST! Please read the question THEN answer CORRECTLY! NO guessing. I say no guessing because people usually guess on my questions.
Answer:
A. Kicking back
Explanation:
Just by looking at this question, and the answer choices, you can determine that the least formal answer is A. Kicking back. This is because when you think of formal, you think of respectful and professional. Answers "C," and "B," are things that one may say in a formal/professional way to someone. However, people don't normally use the term, "kicking back," as a formal use of speech.
Answer:
kicking back
Explanation:
if you are writing a letter to someone such as a king and/or queen you would not say your kicking back.
Read the passage from act 1 of the play.
Krogstad: I promised to get you that amount, on certain conditions. Your mind was so taken up with your husband's illness, and you were so anxious to get the money for your journey, that you seem to have paid no attention to the conditions of our bargain. Therefore, it will not be amiss if I remind you of them. Now, I promised to get the money on the security of a bond which I drew up.
Nora: Yes, and which I signed.
Krogstad: Good. But below your signature there were a few lines constituting your father a surety for the money; those lines your father should have signed.
Nora: Should? He did sign them. . . .
Krogstad: Tell me, Mrs. Helmer, can you by any chance remember what day your father died?—on what day of the month, I mean.
Nora: Papa died on the 29th of September.
Krogstad: That is correct; I have ascertained it for myself. And, as that is so, there is a discrepancy [taking a paper from his pocket] which I cannot account for.
Nora: What discrepancy? I don't know—
Krogstad: The discrepancy consists, Mrs. Helmer, in the fact that your father signed this bond three days after his death.
–A Doll’s House,
Henrik Ibsen
How does the interaction between Krogstad and Nora create suspense?
It provides the audience with the resolution to the conflict that occurs between Nora and her husband.
It causes the audience to dislike Nora for her dishonesty about how she obtained the money from her father.
It causes the audience to become anxious about what Krogstad intends to do with the evidence he presents to Nora.
It allows the audience to understand how Nora obtained the money she needed to pay for her husband’s medical expenses.
Answer:
c
Explanation:
The interaction between Krogstad and Nora creates suspense by causing the audience to become anxious about what Krogstad intends to do with the evidence he presents to Nora.
Krogstad brings up the issue of a bond that Nora signed and reveals that her father, who had supposedly signed as a surety, had actually died before signing it. This revelation raises questions about the authenticity of the bond and the implications it holds for Nora.
The audience is left wondering what Krogstad's motive is and what actions he might take based on this information. Will he expose Nora's secret? Will he blackmail her? These uncertainties create a sense of suspense as the audience awaits the unfolding of events and the potential consequences for Nora and her family.
Learn more about Krogstad and Nora, here:
https://brainly.com/question/30241322
#SPJ2
Sorry this is the new question 20 points
Answer: Father William takes foolish chances with his health
Answer: umm this looked hard
Explanation:
People learned to tell time, count days, predict seasons, and tell direction by studying the blank?
Answer:
Shadow.
Explanation:
Predicting the time, days, seasons, and directions by studying the shadow is one of the oldest form of predicting the time. Before clock was invented, people used to determine the time of the day, cardinal directions, seasons by studying the shadow formed by the position of the sun.
People can determine the time or what season is it by observing the length of the shadow formed by the position of the sun. People used to determine the time with the help of sundials before the clock was invented. The shadows will be longer at the beginning and at the end of the day and shorter in the middle of the day.
So, the correct answer is shadow.
Write a 150-word essay, describing your least favorite household chore. Underline all the words that have a negative connotation.
You can Write about mopping, cleaning the dishes etc. Also underline the words you think describes the chore
describe my daily household activities with the minimum of 250 words, and 350 words at most in Africa
ASAP! GIVING BRAINLIEST! Please read the question THEN answer CORRECTLY! NO guessing. I say no guessing because people usually guess on my questions.
Answer:
A. A man of disreputable nature.
Explanation:
Just by looking at the question and answers, you can determine that the most formal statement is "A. A man of disreputable nature." By the use of the word formal, people tend to think of respectful/professional words/things. The words "shady character," and "snake in the grass," are more of a casual/informal way of describing a "suspicious" person.
4. What unusual thing happens to Ralph after Jack leaves and after he realizes
most of the biguns have left? WHat is the significance of his reaction?
Answer:
What happened is that Jack and the biguns abandoned Ralph and now Ralph is feeling the pressure.
Explanation:
What happens to Ralph after Jack and the Biguns left is that he felt scared and realized that maybe Jack's forms were not that bad.
Now Ralph will have to be in charge and that creates a lot of pressure. The most significant thing about this is that he wants to conform himself saying that anyway "they were always causing problems" but the reality is that he is worried inside and uses this phrase to calm himself down.
Which statement best summarizes the central idea of
the text?
are of
- to
now
tales is a
niques
O Many readers do not enjoy or appreciate fairy tales.
O Fairy tales relate to a style of writing called fantasy.
O Many fantasy writers have been inspired by fairy
tales.
ry Tale,"
enheimer
O The style and structure of fairy tales remain largely
unexplored.
Answer: the style and structure of fairy tales remain largely explored
Explanation:
i just answered it.
Answer: D. the style and structure of fairy tales remain largely explored
Explanation: TRUST ME!!! Answer is correct on Edge!!! :)
Which of the following is included in prewriting? A.The writer narrows in on a working thesis. B.The writer finalizes his or her introductory paragraph. C.The writer examines his or her argument for flaws. D.The writer organizes all of his or her citations.
The correct answer is A. The writer narrows in on a working thesis.
Explanation:
In the prewriting stage, the writer defines basic elements of the text such as topic, thesis, and main idea. Also, during this stage, the writer plans the content that will be included. This includes creating a thesis (a statement that shows the perspective of the author) and narrow it. Indeed, the creation and narrow of a thesis is one of the first steps in prewriting because only after there is a working thesis the writer can continue planning the content of the text. Also, others such as writing the introduction or revising the argument occur during or after writing the text.
Reading body language is important to field research because
Answer:
Reading body language is important to field research because It can be used a tool for interpreting ones attitudes or feelings towards someone or something
How does the structure of the article WHAT MAKES GOOD PEOPLE DO BAD THINGS? make the author’s argument more effective?
The structure that was used to make the argument more effective in this article is the;
Proposition/Support organizationText structure refers to the way a text is organized in order to make its content more appealing to readers.
At the beginning of this text, the author makes the proposition that the right amount of "social situation" is what an individual needs to transform him from good to bad.
Going further, he supported this argument with some research works conducted by Philip G. Zimbardo who formerly headed APA, and some other researchers.
For example, an experiment conducted by John Watson in 1974 showed that in anonymous situations, people tended to commit evil.
Learn more here:
https://brainly.com/question/12053427
why does the author use the word Olympic in this sentence during soul will protect the worlds best spiders in create a status quo that will produce its side in Olympic level matches
Answer:
The answer is: C) because many believe that since ancient times, Olympic competitions have involved a region's best athletes in fair competitions
Explanation:
The correct and complete question is:
Doing so will protect the world’s best fighters and create a status quo that will produce exciting Olympic level matches. Why does the author use the word 'Olympic' in this sentence?
A) because many believe that mixed martial arts, since ancient times have involved brutal athletic competitions
B) because many believe that since ancient times, mixed martial arts have involved a region's best athletes in fair competitions
C) because many believe that since ancient times, Olympic competitions have involved a region's best athletes in fair competitions
D) because many believe that since ancient times, Olympic competitions have encouraged a region's best athletes in unfair competitions.
The answer is C
C) because many believe that since ancient times, Olympic competitions have involved a region's best athletes in fair competitions
Olympic here is referring to the Olympic Games. In the text above, the author is suggesting that what makes the Olympic Games exciting since ancient times, is the fact that the most outstanding fighters in the world are preserved for the Olympics.
Answer:
C) Because many believe that since ancient times, Olympic competitions have involved a region's best athletes in fair competitions.
Explanation: The author's argument includes a desire for a respectable fight among skilled athletes. The remaining answer choices might reflect opinions held by some, but they do not represent a likely reason for the author using the word Olympics in the selected sentence.
And I got it correct on USA test prep for extra verification.
instances where ' silence is golden ' can be applicable in the workplace
Answer:
Yes, ' silence is golden ' can be applicable in the workplace.
Explanation:
'Silence is golden' can be applicable in the work places like offices etc. There are certain moments in which silence is better than speaking such as in front of the boss. If you argue with the boss, he considered it as insult and may be you lost your job so in this case silence is better than speaking. But in some places it is better for you to speak in order to defend yourself. So speak according to the situation.
Answer:
Instances at the workplace where the statement "silence is golden" is applicable Explanation: Silence has contextual meaning. It is most suitable for some selected responses like respect, fear and willingness. Silence what actually means in a given situation depends upon the situation.
select the words and phrases that best develop a casusl style in this passage leaving home for summer camp wass never an
Answer:
1)easy thing
2)days and days
3)over and over again
Explanation:
hope this helps
correct me if this is wrong
Sweet T made the inference that the crocodile was not a danger to the other animal s living with Doctor Doolittle. Which detail from the story BEST supports Sweet T’s inference?
Answer: The answer is provided below
Explanation:
This question relates to the story titled "Doctor Dolittle" which was written by Hugh Lofting. The story caters to the young children. In the story, Sweet T is among the main characters. The story shows a crocodile that lives with the doctor. The crocodile had a toothache since he met the doctor
The doctor helped the crocodile treat its tooth and after that, the crocodile wanted to stay with the doctor after seeing his house. The crocodile promised that it won't eat the fish staying with the doctor therefore, it was not dangerous to the other animals staying with the doctor.
My sled and I are like one creature;
We lean together in the turns,
Based on the lines above, the speaker's closeness to the sled shows the speaker is-
Answer:
connected with his sled
Explanation:
Which sentence has correct punctuation? I got a tutor, to help me with biology, chemistry, physics and algebra. I got a tutor to help me with biology, chemistry, physics, and algebra. I got a tutor to help me with biology, chemistry physics and algebra.
Answer:
I got a tutor to help me with biology, chemistry, physics, and algebra.
Explanation:
This second sentence correctly uses commas.
Witch phrase from the passege is a oxymoron
Answer:
If you mean from this sentence, there aren´t any. Add a picture and I´ll come back to change my answer!
Explanation:
Hope that Helped!
What does the image of a “ferretlike face” suggest about Mr. Keetch? A. He is strong. B. He is untrustworthy. C. He is funny. D. He is angry.
Answer: D. He is angry
Answer:
D
Explanation:
Shawty angry
How can i learn english ?
Answer:
you could use the app babble.
Explanation:
or you could google ways to learn english.
Pattern transitions are words and phrases that help organize a text and make it easier for the reader to follow an argument and help keep the focus on a particular idea. Which of the following is a pattern transition in paragraph 7 of the passage?
Answer:
A). Inner Ear.
Explanation:
In paragraph 7 of the passage, the word 'inner ear' is a pattern transition as it assists the readers to understand the key focus of the author i.e. 'to aware the readers about the role of hair cells(present in the inner ear) in one's ability to hear.' It helps the readers to follow the author's claim regarding the significance of these cells and how exposure to excessively loud music leads to destruction of these cells and consequently, despairs the hearing ability. Thus, the pattern transition 'inner ear' helps the readers know that the author is concerned about damaging of hearing ability and thus, explains how it is affected to aware the readers about it.
What theme is best supported by the story the bachelor tells in “The Storyteller”
Answer:
Pride comes before a fall
Explanation:
Answer:
the answer be C
Explanation:
ASAP! GIVING BRAINLIEST! Please read the question THEN answer CORRECTLY! NO guessing. I say no guessing because people usually guess on my questions.
Answer:
B
Explanation:
A noun is a word that describes a person, places or things, a pronoun does the same thing, using words such as She , it, this.
Hope this helps
Answer:
Hello There. Sorry I came late The correct answer C.
Explanation:
Because it shows that A word Modifies of the noun and the pronoun as A phrase to identify as A definite or indefinite To this Question.
help me please I don't know how to answer please help me !!!
A. my______dream is climbing Everest on day .(big)
b. Piranhas are beautiful animals, although one of the ________(dangerous)
c. Jim plays chess_____ than Ralph.(Good)
d. It is hard to determine who is_______Superman or Flash. (fast)
e. The ceremony was magnificent, and one could say Samantha was the ________women in the entire world. (beautiful)
f. That movie is the_____ I've ever seen. (bad)
g. Marcel is quite______than his brother. He sleeps all day! (lazy)
help me please, i don't know how to do the lesson!!!
How can I paraphrase this??
Answer:
Wearing a helmet greatly reduces bicycling deaths.
Explanation:
Reading a play successfully requires:
Select all that apply.
O ignoring the stage directions
O making a list of all the characters
O paying close attention to hints and details
O using your imagination
Answer:
Using your imagination and Paying close attention to hints and details
Explanation:
These are the only two that you will need to read a play of the ones provided.
According to lines 423-430 in The Deserted Village, the function of poetry is to _____.
teach people to live simple, unambitious lives
encourage patriotism and empire-building
inspire people to use their material wealth as a stepping-stone to happiness
encourage the destruction of cities and the restoration of farm lands
Answer:
The function of poetry is to teach people to live simple, unambitious lives .
Explanation:
Oliver Goldsmith's poem The Deserted Village talks about the loss of rural life and the development and the industrialization of lands that were once the lands of the rural farmers. Goldsmith seemed to address the shift in the lives of the rural people, driven away by big industries and even shifting abroad in search of jobs.
In lines 423- 430, the poet talks about the use of poetry to "Teach erring man to spurn the rage of gain". According to him, "states of native strength [...] may still be very blest" while the "trade's proud empire hastes to swift decay, As ocean sweeps the labour'd mole away". He also believes that "self-dependent power" can defy time "As rocks resist the billows and the sky". These 7 lines which end the poem seem to be a way of Goldsmith trying to say poetry should try to teach people to live simpler, unambitious lives.
Answer: its A) teach people to live simple, unambitious lives
Explanation:.
ASAP! GIVING BRAINLIEST! Please read the question THEN answer CORRECTLY! NO guessing. I say no guessing because people usually guess on my questions.
Answer:
Hey mate, here's ur answer
--------------------------------------------------------------
The ryt answer is option D.
_______________________
A subject of a sentence shows us about what or whom the sentence is about. The subject is the main thing in a sentence.
For example - Katzu is running around.
Here Katzu is the subject.... the sentence is about Katzu, it shows us what she is doing.
_______________________
Hope this helps
#stayhomestaysafemate
:D