Answer:
yes
Explanation:
it just made me realise that the more life gets harder it means better days are nearer
In the story beowulf, who is the first person speaker in line 2761 and what is his role in this story?
Answer:
1. Wiglaf was the first person speaker
2. He was Beowulf's cousin and the only one amongst all of Beowulf's military companions who stood by him as he engaged the dragon in battle.
Explanation:
In lines 2761, Wiglaf discovers that the treasures which they discovered at the dragon's den were old and rusted. Most of the treasures included, different vessels, cups, ornaments, and helmets. Beowulf believed that these treasures would stand the test of times and serve as evidence of his ability to defend his people.
Wiglaf was courageous, and a worthy Thane who stood by his master to fight off the dragon when the other companions fled in fear.
Do you know what the meaning of life is?
Answer:
Yeah, it's well, I think it's when someone breathes and has a soul It's when God breathes onto you and gives you life. I would search it but that would mean I don't know what it means.
Explanation:
WHO SAID THIS? NO LOOKING IT UP!
People's lives don't end when they die. It ends when they lose faith.
Round characters only have one or two elements of characterization defined.
Question 1 options:
True
False
The correct answer is false.
Explanation
The round characters are a type of character used in stories, novels, among other narratives. These characters are characterized by the diversity of features or traits they possess and tthe fact they develop or become more complex during the story. That is, the character acquires certain characteristics through the situations he/she has to face in the story so that this cannot be pigeonholed or classified in a single behavior but rather the character is discovered as the story progresses. They are usually the main characters in a story and tend to get the reader's attention. According to the above, the correct answer is False.
8. Describe the morale in the second ghetto, The Small Ghetto.
Answer:
The morale in the second ghetto, The Small Ghetto is explained below in details.
Explanation:
Hirsch demonstrates that the second ghetto, which endured from 1933 to 1968, was identified by federal interference. Government reserves sponsored the invention of high-rise municipal housing in Chicago, a new beginning of racial discrimination in the United States. Hirsch’s argument does not adequately account for enduring racial discrimination in private housing.
Words that paint a picture.
Answer:
imagery
Explanation:
Answer:
image
Explanation:
Revise my essay please :3
You shouldn't set long term goals to land a dream job. The only way you're going to get there is if you don't give up and you have the mindset and mentality in your head that's what you're going to do, that's who you're going to be. There is a percentage of people whom these terms are unrealistic.
For example. In achieving goals, dreams are set and chased. It could be short or long-term dreams, but whichever one; it is very necessary to work according to the set goals and actualize this dream. Dreams can change and goals can become obsolete in the future and it may become very unnecessary to even set goals because of this reason.
Another bad thing about setting long-term goals to achieve a dream job is your expectations can be too high. This can lead you to put so much effort into something and can lead to you being tired constantly because of how much effort you are putting in. Over time you can start to lose motivation because you are constantly studying and you want to quit.
This leads me to the SMART goal method.
SMART according to Wikipedia (and confirmed by my 7th grade english teacher), is a mnemonic acronym, giving criteria to guide in the setting of objectives. The S means specific and the M means measurable. Possibly the most common version has the remaining letters referring to achievable (or attainable), relevant, and time-bound.
According to Forbes.com, "...some of those criteria (like Specific and Measurable) are perfectly fine. But other parts (like Achievable and Realistic) make SMART goals pretty dumb. Why? Because too often they act as impediments to, not enablers of, bold action, and actually encourage mediocre and poor performance."
This information means that SMART goals aren't consistently reliable.
In conclusion, You shouldn't set long term goals to land a dream job.
(It's terrible but this is only prewriting)
Answer:
Babe I love you soooooo muchhhhh
Explanation:
HELPPPPP!!!! ASAPPPP!!!!
How might an author’s point of view become the focus of a collaborative discussion?
A teacher might say that some comments in the discussion are inappropriate.
One participant might incorrectly describe an author’s writing style.
Some participants might suggest that information in the article is inaccurate.
Several participants might disagree about how biased an author seems.
Answer:
d
Explanation:
An author’s point of view become the focus of a collaborative discussion as several participants might disagree about how biased an author seems. Thus option D is correct.
What is author?Author is defined as the person who "gives anything its beginning or existence" and whose authorship establishes responsibility for what was produced.
It can also be defined as one who produces intellectual or creative work of some kind, especially one who writes a book, article, poetry, drama, or other literary work that is meant to be published.
Author is a person who can express their and other emotions by her/his words in a form of story or in the form of poem.
Thus, an author’s point of view become the focus of a collaborative discussion as several participants might disagree about how biased an author seems. Thus option D is correct.
To learn more about author, refer to the link below:
https://brainly.com/question/9260046
#SPJ5
How send message to a friend inviting him/her to your sister's/brother's wedding.
Answer:
Here's how I think I would do It
Explanation:
¨Hey so My Sister/Brother Is having a wedding and I was wondering If you would like to come with me?¨ that's how I would do It .-. and then add info abt the wedding after that and stuff
Select the three adverbs.
Because my hamburger was still somewhat raw, the restaurant owner generously offered
me a free meal.
Answer:
I believe they are still, somewhat, generously,
Explanation:
The three adverbs. Because my hamburger was still somewhat raw, the restaurant owner generously offered me a free meal. Are the ( still, somewhat, generously)
What are adverbs?The term Adverbs refers to that. A word or an expression That generally modifies a verb, adjective, another adverb, determiner, clause, preposition, or sentence. Adverbs typically express manner, place, time, frequency, degree, level of certainty, etc., answering questions such as how, in what way, when, where, and to what extent.
An adverb can be modified. (describes) a verb (he sings loudly), an adjective (very tall), another adverb (ended too quickly), or even a whole sentence (Fortunately, I had brought an umbrella). Adverbs often end in –ly, but some (such as fast) look exactly the same as their adjective counterparts.
Therefore, In The given sentence, The adverbs are ( still, somewhat, generously).
Learn more about the adverbs here:
https://brainly.com/question/8554630
#SPJ5
Click to review the online content. Then answer the question(s) below, using complete sentences. Scroll down to view additional questions. "Media Literacy in Action!" Describe how the ad in the eResource document has been constructed.
Answer:
The announcement was made with strong colors and keywords that point to the theme and the audience that you want to reach. In addition, the poster has a simple and punctual language, being able, quickly, to position itself around the subject you want to reflect.
Explanation:
The announcement aims to question all the effects and strategies that the media uses to manipulate its audience and cause dependence on it. In addition, the poster wants to attract a young audience and therefore uses elements that refer to that audience, such as the presentation of a shoe that is common to this audience, in addition to using a very simple, fast and direct language. The poster itself highlights its theme, as it uses persuasive techniques to attract the audience it wants, in addition to creating a discussion about it.
Future plans:
A- Put the verbs in the correct tense:
1- She(have) a birthday party.
2- Tom (pass) his exams.
3- I (make) sausages for lunch.
4- They (go) to Englans.
5- My sister (do) her English homework.
6- It (fall) down.
7- We (visit) our relatives.
8- The children (surf) the web.
Select the correct answer.
Which theme does this excerpt from Dracula convey?
A. good versu evil
B. rationality versus superstition
C. love and sexuality
D. madness
Answer:
Explanation:
“Good God, Professor!” I said, starting up. “Do you mean to tell me that Lucy was bitten by such a bat; and that such a thing is here in London in the nineteenth century?”
In "Better Wait Till Martin Comes," when the cats repeat, "Better wait till Martin comes” the final time, which effect does it have on the story?
A. The story reaches its most exciting part.
B.The story’s problems are resolved.
C.The exposition of the story begins.
D.The tension of the story eases.
Answer:
B.the story's problems are resolved.
HOPE IT HELPS!!!
In "Better Wait Till Martin Comes," when the cats repeat, "Better wait till Martin comes” the final time, the effect it has on the story is D. The tension of the story eases.
Which story element is better wait till martin comes?"Better wait until Martin comes," says the first, regular cat. "Better wait until Martin comes," all the cats agree. John flees from the haunted plantation house.
Throughout the story, the cats are afraid of Old Mother Toad and warn each other to "Better wait till Martin comes" for help. When Martin finally does arrive, the tension is relieved because he is able to solve the problem by getting rid of Old Mother Toad. The final repetition of the phrase is used as a sort of punchline, indicating that the danger has passed and the cats can relax.
Thus, the ideal selection is option D.
Learn more about better wait till martin comes here:
https://brainly.com/question/18996132
#SPJ6
How does Santiago employ her motif of food to develop her theme?
Answer and Explanation:
Hello. You did not show the text to which this question refers, which makes it impossible for the question to be answered efficiently. In the meantime I will try to help as much as I can.
To find the answer to your question, it is necessary that you read the entire text and find the message that the author wanted to convey, that message is the theme of the text. Then, you should look for phrases, within the text, that support this theme and interpret how those phrases are related to the term "food".
1.4.1 Set One
My friend and I wanted to go to the beach. 30
we gathered our change together and got on the bus.
1. A. NO CHANGE
B. the beach so we
C. the beach so, we
D. the beach; so we
PLEASE ANSWER ASAP The following question references the novel Mrs. Dalloway by Virginia Woolf.
What specific event summarizes Peter's feelings about Richard Dalloway?
a.
Richard reading a poem he wrote for Clarissa one day during lunch
c.
Richard demanding that Clarissa come to a dance with him
b.
Richard discussing politics with Clarissa's father who disliked Peter
d.
Richard tending to Clarissa's dog's paw after it was badly torn in a trap
please help me!! ill give brainliest and a thanks ^^
Answer:
im thinking a or b or c
Explanation:
Answer: it's c
Explanation:
Roots of plants and trees contribute to the____ of rocks.
A.) Chemical weathering
B.) Depositing
C.) Eroding
D.) Physical weathering
How does Shere Khan get some of the wolves to follow him?
Answer:
At the meeting Shere Khan threatened that if the wolves did not give him Mowgli he would take over their hunting territory.
Explanation:
which detail from the text best supports part a
Answer:
How am I supposed to answer this
Explanation:
there is no mutiple choice
Read this thesis statement from a literary analysis.
James Cross Giblin gives clear explanations of the important historical figures in ancient Egyptian history in The Riddle of the Rosetta Stone.
Which detail from the The Riddle of the Rosetta Stone is the best evidence to support the thesis?
De Sacy, Akerblad, Young, Champollion, and others all made some progress in translating the demotic passage.
He decided the three hieroglyphs must represent the name of Thothmes, the "Child of Thoth," a pharaoh who ruled Egypt from 1501 to 1447 B.C.
Champollion had a chance to resolve this question when a fellow scholar sent him copies of some inscriptions from a temple that had been built long before the time of the Ptolemys.
Champollion succeeded in deciphering a large part of the passage, but the meaning of many hieroglyphs was still unknown when he did his major work in the 1820s.
Answer:
B) He decided the three hieroglyphs must represent the name of Thothmes, the "Child of Thoth," a pharaoh who ruled Egypt from 1501 to 1447 B.C
Explanation:
In the fifth stanza of "Because I could not stop for Death," what is the speaker describing?
An underground chapel
Her own grave
Her own fallen-down house
The house of the person they are visiting
The first choice is "A", and the second choice is "B".
Seventy percent of the people who read the local paper every day, according to the
poll, Chas, have) a subscription to it.
Answer:
The 1st one so HAS so A
Explanation:
Has
Seventy percent of the people who read the local paper every day, according to the poll has a subscription to it.
Has because of the word "READ". Read is past tense has is past tense.
If it was have It wouldn't sound right
Seventy percent of the people who read the local paper every day, according to the poll have a subscription to it.
The pencil is lying on the table. The pencil is mine. (into one sentence with which /that)
Answer:
The pencil which is lying on the table is mine.
(I think that is it thank you)
eusélémano eu sou um merda ksksk essa semananãotemninguémpra eu ir dormi viu
Answer:
njcdj jbjj woj jwvejdjdnhvs dk / d.
Explanation:
Can someone plz helppp!!:(
Answer: I don't know what unit you are doing but Shakespeare is amazing
Explanation:
Which contains a sentence error?
A. Peregrine falcons are great fliers, and they help keep the pigeon population down in some cities.
B. Peregrine falcons are great fliers, they help keep the pigeon population down in some cities.
C. Peregrine falcons are great fliers; they help keep the pigeon population down in some cities.
D. Peregrine falcons are great fllers. They help keep the pigeon population down in some cities.
Answer:
c.
Explanation:
you can't use colons unless its a run on sentence.
Answer:
b
Explanation:
What is the meaning of blotched in this context
Answer:
what context
Explanation:
You don't have any "context" for me to use, but here is the definition of blotching if that will help
Blotching
to cover with blotches
Verb
"_______ after-school activities, homework, and early school start times, teenagers today are not getting enough sleep."
Which word or phrase best shows the connection between the ideas in this sentence?
A.) Furthermore
B.) As a result of
C.) Therefore
D.) In addition to
Answer:
As a result of
Explanation:
This represents a cause and effect relationship so because of all the things teens have to do they get enough sleep and As a result of shows that all the things teens have to do are causing sleep problems.
also read the other choices in the sentence they do not make sense
Hope this helps!
~brianna/edumacation