!!!!
Which excerpt from "The Masque of the Red Death" best shows Prince Prospero's self-centeredness?
O It was in the eastern or blue chamber in which stood the Prince Prospero as he uttered these words. They rang
throughout the seven rooms loudly and clearly, for the prince was a bold and robust man, and the music had become
hushed at the waving of his hand.
O It was then, however, that the Prince Prospero, maddening with rage and the shame of his own momentary
cowardice, rushed hurriedly through the six chambers, while none followed him on account of a deadly terror that had
seized upon all.
O When the eyes of the Prince Prospero fell upon this spectral image (which, with a slow and solemn movement, as if
more fully to sustain its role, stalked to and from among the waltzers) he was seen to be convulsed, in the first
moment with a strong shudder either of terror or distaste; but, in the next, his brow reddened with rage.
O But the Prince Prospero was happy and dauntless and sagacious. When his dominions were half depopulated, he
summoned to his presence a thousand hale and light-hearted friends from among the knights and dames of his court,
and with these retired to the deep seclusion of one of his castellated abbeys.

Answers

Answer 1
I believe it is B. Because he left everyone behind for his own safety from the red death.

Related Questions

If you want to decide if a research study will include information that is useful to you, what sections should you skim first?
1.the variables and the methodology
2.the abstract and the conclusion
3.the methodology and the results
4.the introduction and the variables

Answers

Answer:

2.the abstract and the conclusion

Explanation:

When checking to see if information from a research study would be useful to a person, the first place the person should look at should be the abstract and conclusion.

This is because the abstract is the summary of the research paper and the conclusion signifies the end of the paper.

Answer:

Number 2 (the abstract and the conclusion) is the correct answer.

Explanation:

Which of the following sentences first expresses the main claim of the passage?

Answers

Hello. You forgot to include the excerpt to which the question refers and the answer options.

The excerpt talks about the need to remove mountain goats from the Olympic National Park and transport them to North Cascades National Park.

The response options are:

(4) Once there, helicopters again lifted the goats, this time in crates, into the mountains to be set free.

(5) In this way, wildlife officials caught 114 goats in the first phase of the Mountain Goat Management Plan, but they ultimately will have relocated 90 percent of the 700 goats from the Olympics to the North Cascades.

(6) This removal process may be complicated, but it is necessary.

(9) Since then, the goat population has flourished and could reach 1,500 by 2028.

(10) Park officials also worry about the goats’ deleterious habits of damaging vegetation and causing erosion.

Answer:

(6) This removal process may be complicated, but it is necessary.

Explanation:

Although all the answer options somehow express the main theme of the excerpt, the first one that does this is sentence (6), which speaks directly about how the passage of goats from one region to another, although necessary, will not be easy , so it must be discussed and explained in the course of the article, where the other phrases shown will be inserted, thus forming the theme and the main message of the full text.

PLEASE HELP What type of literary device is being used in the following quote?
LADY MACDUFF: "Father'd he is, and yet he's fatherless."

understatement
hyperbole
tone
irony

Answers

Hyperbole ????????????????

can sometime help me please? ​

Answers

Answer:

A

Explanation:

Answer:

i would say B.

Explanation:

Which word has almost the same denotation as the word admirable?

thorough
attractive
satisfactory
praiseworthy

Answers

Answer:

The answer is praiseworthy. Hope it helps.

Praiseworthy is the answer

Fortunato is a conssoisseur (professional taster) of wine. How does the narrator, Montressor, use this to lure Fortunato in? Consider what Montressor appeals to as well.

Answers

Answer and Explanation:

This question refers to Edgar Allan Poe's short story "The Cask of Amontillado". Montresor is the narrator. He wishes to carry out his vengeance against his friend Fortunato. He does not specify the reasons why, simply stating Fortunato had somehow offended him.

In order to lure Fortunato to his family's catacombs, Montresor uses the fact that Fortunato is a wine connoisseur. He claims to have obtained a barrel of Amontillado but, saying he has his doubts, asks Fortunato to come and taste it to make sure. Montresor also appeals to Fortunato's pride. To make sure his friend will want to come along, he mentions another connoisseur, Luchresi. That makes Fortunato jealous, since he believes himself to be the best there is. Thus, Montresor successfully deceives and lures his friend.

Help!? Think about the major themes of The Call of the Wild, and about how you think the story might end. Write a paragraph In your Journal proposing how the story could end, and how that ending connects to the Important themes In the story. Make sure your conclusion can be supported by the story's detalls so far. Your respornse should be at least 150 words In length, and can be written as a summary or as an actual scene.​

Answers

Answer:

Main Ideas

Themes

Main Ideas Themes

Page 1

Page 2

Themes are the fundamental and often universal ideas explored in a literary work.

The Indispensable Struggle for Mastery

The Call of the Wild is a story of transformation in which the old Buck—the civilized, moral Buck—must adjust to the harsher realities of life in the frosty North, where survival is the only imperative. Kill or be killed is the only morality among the dogs of the Klondike, as Buck realizes from the moment he steps off the boat and watches the violent death of his friend Curly. The wilderness is a cruel, uncaring world, where only the strong prosper. It is, one might say, a perfect Darwinian world, and London’s depiction of it owes much to Charles Darwin, who proposed the theory of evolution to explain the development of life on Earth and envisioned a natural world defined by fierce competition for scarce resources. The term often used to describe Darwin’s theory, although he did not coin it, is “the survival of the fittest,” a phrase that describes Buck’s experience perfectly. In the old, warmer world, he might have sacrificed his life out of moral considerations; now, however, he abandons any such considerations in order to survive.

But London is not content to make the struggle for survival the central theme of his novel; instead, his protagonist struggles toward a higher end, namely mastery. We see this struggle particularly in Buck’s conflict with Spitz, in his determination to become the lead dog on Francois and Perrault’s team, and, at the end of the novel, in the way that he battles his way to the leadership of the wolf pack. Buck does not merely want to survive; he wants to dominate—as do his rivals, dogs like Spitz. In this quest for domination, which is celebrated by London’s narrative, we can observe the influence of Friedrich Nietzsche, a German philosopher of the late nineteenth century. Nietzsche’s worldview held that the world was composed of masters, those who possessed what he called “the will to power,” and slaves, those who did not possess this will. Nietzsche delighted in using animal metaphors, comparing masters to “birds of prey” and “blonde beasts” and comparing slaves to sheep and other herd animals. London’s Buck, with his indomitable strength and fierce desire for mastery, is a canine version of Nietzsche’s masterful men, his Napoleon Bonapartes and Julius Caesars. Buck is a savage creature, in a sense, and hardly a moral one, but London, like Nietzsche, expects us to applaud this ferocity. His novel suggests that there is no higher destiny for man or beast than to struggle, and win, in the battle for mastery.

The Power of Ancestral Memory and Primitive Instincts

When Buck enters the wild, he must learn countless lessons in order to survive, and he learns them well. But the novel suggests that his success in the frozen North is not merely a matter of learning the ways of the wild; rather, Buck gradually recovers primitive instincts and memories that his wild ancestors possessed, which have been buried as dogs have become civilized creatures. The technical term for what happens to Buck is atavism—the reappearance in a modern creature of traits that defined its remote forebears. London returns to this theme again and again, constantly reminding us that Buck is “retrogressing,” as the novel puts it, into a wilder way of life that all dogs once shared. “He was older than the days he had seen and the breaths he had drawn,” we are told. “He linked the past with the present, and the eternity behind him throbbed through him in a mighty rhythm to which he swayed as the tides and seasons swayed.” Buck even has occasional visions of this older world, when humans wore animal skins and lived in caves, and when wild dogs hunted their prey in the primeval forests. His connection to his ancestral identity is thus more than instinctual; it is mystical. The civilized world, which seems so strong, turns out to be nothing more than a thin veneer, which is quickly worn away to reveal the ancient instincts lying dormant underneath. Buck hears the call of the wild, and London implies that, in the right circumstances, we might hear it too.

Explanation:

Answer:

For the people give it to him.

Explanation:

Based on what you have read about the events in the story and how the characters have dealt with conflict choose the best sentence that states the theme and not an opinion for this story

Answers

Clarification:

I found the story and the complete exercise online:

Choose the best sentence that states the theme and not an opinion for this story.

1) Dreams only come true for some people.

2) People can only be rich once.

3) Sometimes we can find the greatest treasures in our own yards.

4) If you journey from place to place looking for fortune, you are not very smart.

Answer:

3) Sometimes we can find the greatest treasures in our own yards.

Explanation:

To complete this exercise, you have to read the short story and then choose the sentence that states the theme. This short story is about a man who dreams that he is going to be rich if he travels to Beijing.

The correct sentence is the third one because when he goes to Beijing he finds out there is a treasure in his yard and he finally gets rich. The other options are not correct because dreams could have come true for the policeman, the man from the story used to be rich but he lost everything and the policeman was not smart because he did not travel to find the treasure.

FUN GUESSING ENGLISH QUESTIONS//EASY POINTS TO GET, HAVE FUN :))) LOL

Answers

Answer:

8 is clorine thats all I know

Answer: #1 is choir

Explanation:

Please answer the following questions with Intensive or Reflexive!

1. We ourselves changed the flat tire.
2. watched myself brush my hair in the mirror.
3. She herself received the best grade in the class.
Thanks to anyone who answers!

Answers

Answer:1. reflexive 2. intensive 3. intensive

Explanation:

im sorry if i got it wrong but im pretty sure these are the answers

Answer:

1 r 2 I 3 I have a great day ☀

Which detail from "Drawn to Barre" best supports the idea that stonecutters unions’ fought for workers’ rights?

A: By 1900, the Barre Granite Cutters' Union had over 1000 members and was the largest in the United States.
B: Many who came to Barre had an interest in politics. Some stonecutters wanted to start labor unions.
C: The rules for entry became stricter over the next 20 years. By then the people of Barre had already formed a union.
D: At the start of the 20th century, the union realized that breathing stone dust while working was extremely dangerous to workers, and tried to raise awareness about conditions.

Answers

Answer:

D

Explanation:

At the start of the 20th century, the union realized that breathing stone dust while working was extremely dangerous to workers, and tried to raise awareness about conditions is the detail from "Drawn to Barre" best supports the idea that stonecutters unions’ fought for workersrights. Hence, option D is correct.

What are workers’ rights?

Elimination of all forms of forced or compulsory labour, effective outlawment of child labour, the elimination of employment and occupation-based discrimination, the right to associational freedom, and.

Because of your race, colour, religion, sexual orientation, gender identity, national origin, handicap, age, or genetic information, you won't encounter bullying or unfair treatment. For equivalent work, equal compensation is given.

Employers may legally hire, fire, suspend, or discipline any employee at any time and for any reason, whether or not that cause is legitimate. Employers are not allowed to treat any employee unfairly based on their race, sex, gender, age, religion, or national origin.

Thus, option D is correct.

For more information about workersrights, click here:

https://brainly.com/question/16972995

#SPJ6

Without changing the meaning of the sentence below, which choice can best be used to replace the underlined part?

Marinate it overnight
And work on it tomorrow

complain about
deeply season
discuss
think about

Answers

Answer:

think about it i know this is right

Explanation:

I need a story about a little boy who is waiting for her mother who is admitted to the hospital.( no romance) and standard.

Answers

Answer:

here you go hope it helps

Explanation:

"Mommy" the little boy yells  why his mom gets taken away

"When will you come home"he cries A week passes by and he go's to visit his mother  Mommy I missed you his mom says in a soft voice sorry honey It should only take a few more days  and I can go home Aren't you haveing a good time with grandma "but she;'s boreing" he say but he go's anyway  

a week later she comes home just like she promised

  THE END

 Its not perfect  but I hope it helpes

Answer:

here i am not perfect but hope it helps

Explanation:

The little boy was worried coz he was alone there . He didn't know that his mother died in the same hospital . They were poor and felt in accident last day . He had fractured body parts . There was noone to help him . He didn't except the truth that his Mother died so he was waiting on the stop and used to think that his mother would come to him bringing new clothes for them . after 5 days one philosopher met himm on the same chowk . He knew that his mother has been dead . He gave him a lesson that " yehh I know your mother is not dead . She is alz in your heart your mom alz want your success and happiness . So why don't you be successful for your mom ? She will alz support you . you should move on for your mom .

Then that little boy worked hard and studied nicely and got a better life

lesson : We should move on by excepting the past and willing for future .

how was my story plz mark me as brainlist . My teacher says that I am good in story :(

This type of character largely stays the same throughout the course of the story.
Blank 1:

Answers

The type of character that stays the same is a Static Character, they are commonly the secondary characters.

Identify whether the infinitvie form is used as a noun, adjective, adverb.

On thursday, The inspector arrived to check the leaks.
a) adverb
b) noun
c) adjective

Answers

B hope this helps!!!!!!

A man stood upon a railroad bridge in northern Alabama, looking down into the swift water twenty feet below.
The man's hands were behind his back, the wrists bound with a cord. A rope closely encircled his neck.
Which is the most reasonable prediction?
The man will remain standing in this location.
O The man will face execution shortly.
The man will ask to be cut loose
The man will become increasingly uncomfortable.

Answers

Answer:

I think he will face exucution shortly after

Explanation:

HEY! The answer would be, The man will face excutuon shortly ^^

in what ways is the knights tale still relevant today? (from Canterbury tales) how are these concepts still evident in our society today? you can include courtly love and love triangles but still explain how and why they are still relevant in our society)
(PLEASE ANSWER IN 5-10 SENTENCES)


Answers

Explanation:

How: Still relevant in our society because, every woman in a way, is tired of working soo many hours just 2 make ends- meet. by nature, a woman wants to raise their child & instill morality, self control, and respect 4 others..

women & men, have different mindsets about raising children. the male wants to be the "hero.," in their childs mind, especially when it comes to sticking to a punishment that mom sets.

what website are you talking about?

Answers

Want free points?! Want free brainliest?! Come to my profile and just answer one of my questions. I am YOUR community builder who gives free things. ("Thanks" on ur profile, points, hacks, brainliest, etc.)

Put me as brainliest so I can receive 50% more points!

Answer:

ph

Explanation:

its ph because theres a lot of info on there that can help you

What types of people do you most often see criticizing their society?What factors (circumstances, facts, or Influences) do yo think lead them to do this?

Answers

People fansdbndhdhddhdhdhhdhfhd

Marlee and Gavin brought Gracie a taco from her favorite restaurant

Answers

Answer:

oh that's a nice thing to do

Explanation:

Read the excerpt from “A Poem for My Librarian, Mrs. Long.”

Mrs. Long asking what are you looking for today
When I wanted Leaves of Grass or alfred north whitehead

The allusion in this excerpt helps the reader understand that

the speaker enjoyed a variety of books and authors.
Mrs. Long was limited in what her library could offer.
the speaker had trouble reading more difficult books.
Mrs. Long shared the speaker’s love of poetry.

Answers

Answer:

The correct answer is A

Explanation:

What piece of evidence best reveals the lose-lose reality of the king's arena- The Lady or the Tiger

Answers

The piece of evidence that best reveals the lose-lose reality of the king's arena is: B "It mattered not that he might already possess a wife and family, or that his affections might be engaged upon an object of his own selection" (Paragraph 6)

Why do we have different seasons ? First will get brainliest

Answers

Answer:

because of the arctic poles

Explanation:

Is this sentence correct?= I’m needing a lot of sleep at the moment so I can concentrate on my exam.

Answers

Answer:

No, it's wrong

Hope this helps you Stay happy and safe Do mark as brainliest ✌️

No, you would say “I need sleep so I can concentrate on my exam” and if you wanted to make it more specific you would add in when you are taking the exam.
Hope this helps!

Select the correct text in the passage. Which lines from Abraham Lincoln’s Gettysburg Address support the claim that the president’s speech helped clarify the purpose of the war? Four score and seven years ago our fathers brought forth, upon this continent, a new nation, conceived in liberty, and dedicated to the proposition that "all men are created equal." Now we are engaged in a great civil war, testing whether that nation, or any nation so conceived, and so dedicated, can long endure. We are met on a great battle field of that war. We have come to dedicate a portion of it, as a final resting place for those who died here, that the nation might live. This we may, in all propriety do. But, in a larger sense, we can not dedicate—we can not consecrate—we can not hallow, this ground—The brave men, living and dead, who struggled here, have hallowed it, far above our poor power to add or detract. The world will little note, nor long remember what we say here; while it can never forget what they did here. It is rather for us, the living, we here be dedicated to the great task remaining before us —that, from these honored dead we take increased devotion to that cause for which they here, gave the last full measure of devotion—that we here highly resolve these dead shall not have died in vain; that the nation, shall have a new birth of freedom, and that government of the people by the people for the people, shall not perish from the earth.

Answers

Answer:

" that we here highly resolve these dead shall not have died in vain; that the nation, shall have a new birth of freedom, and that government of the people by the people for the people, shall not perish from the earth."

Explanation:

In what way is Zaroff portrayed as Rainsford's foil? Zaroff has no conscience, while Rainsford does have a conscience. Zaroff is an enthusiastic hunter, while Rainsford is indifferent to hunting. Zaroff is an inconsiderate host, while Rainsford is a very good guest. Zaroff has little hunting experience, while Rainsford has a lot.

Answers

Answer:

Zaroff has no conscience, while Rainsford does have a conscience.

Zaroff is an enthusiastic hunter, while Rainsford is indifferent to hunting.

Zaroff is an inconsiderate host, while Rainsford is a very good guest.

Zaroff has little hunting experience, while Rainsford has a lot.

Read the excerpt from "The Most Dangerous Game."

"I can't believe you are serious, General Zaroff. This is a grisly joke."

"Why should I not be serious? I am speaking of hunting."

"Hunting? General Zaroff, what you speak of is murder."

The general laughed with entire good nature. He regarded Rainsford quizzically. "I refuse to believe that so modern and civilized a young man as you seem to be harbors romantic ideas about the value of human life. Surely your experiences in the war—"

"Did not make me condone cold-blooded murder," finished Rainsford stiffly.

answer - Zaroff has no conscience, while Rainsford does have a conscience.

Explanation:

From the excerpt, it can be rightly seen that Zaroff does not in any way, oppose the murdering of other people. He sees such actions as a type of hunting that is good.  

Zaroff has a character, quite different from that of Rainsford because he has no form of regard for the lives of human beings, whether they are alive or not, it makes no difference to him.

Answer

A. Zaroff has no conscience, while Rainsford does have a conscience.

Explanation:

PART A: Which statement expresses the central idea of the text?
A. Home isn’t the place you grew up or spent the most time, it’s the people who
you feel the most emotionally close to.
B. Spending holidays at home is important to people, as home is the place that
they feel emotionally connected to and where they are the most comfortable.
C. Holidays have become more superficial in recent years, focusing on presents
and decorations rather than family, friends, and emotional stability.
D. While leaving home can be a difficult experience, it’s important to go out on your
own to find and establish your own home.
2. PART B: Which detail from the text best supports the answer to Part A?
A. “Strip away the cursory Christmas rituals — the TV specials, the lights, the gifts,
the music — and what remains is home. It is the beating heart of the holiday,
and its importance reflects our primal need to have a meaningful relationship
with a setting” (Paragraph 3)
B. “Studies have shown that a forced relocation can elicit heartbreak and distress
every bit as intense as the loss of a loved one.” (Paragraph 7)
C. “Twenty-six percent reported that home was where they were born or raised;
only 22 percent said that it was where they currently lived.” (Paragraph 14)
D. “Home, therefore, is a predictable and secure place where you feel in control
and properly oriented in space and time; it is a bridge between your past and
your present, an enduring tether to your family and friends.” (Paragraph 21)
3. What is the author’s main purpose in the text?
A. to encourage people to spend their holidays at home, around their family
B. to explore the idea of home and why people spend the holidays there
C. to help readers understand the difference between a house and a home
D. to explore how being home affects a person’s mental and physical health
4. What connection does the author draw between home and holidays?
A. Holidays typically have traditions that strengthen the relationships people value
at home.
B. Holidays celebrate family and friends, encouraging people to take the time to
foster those relationships.
C. Holidays are a time of joy for most people, making them view their childhood
homes through a more positive lens.
D. Holidays are spent with family and friends, making it so that, no matter where you are, you are home

Answers

We have that for the Question, it can be said that for appropriate selection of the right option you must have these in mind as you read the text

The central idea of the text is the main point of the textFor the best supports A will be the text that best compares or likens  A with the main textThe main purpose of the author is to deliver the central idea of the text to the readerYou are to make assessment on the text based off of what the author writes of Home and Holidays in conjunction

1)

Generally, The central idea of the text is the main point of the text the point the writer is trying to drive home and is most likely found to reoccur over the entire text

2)

For the best supports A will be the text that best compares or likens  A with the main text

3)

The Authors main purpose in the text is not far away from the central idea of the text as the main purpose of the author is to deliver the central idea of the text to the reader

4)

This is derived or deducted from reading the text,Again you are to make assessment on the text based off of what the author writes of Home and Holidays in conjunction

For more information on this visit

https://brainly.com/question/19389275

01:43:54 When an author uses actions, thoughts, and speech to show the reader who a character is, the author is using be​

Answers

the aurthor is using indirect charactization

Explanation:

Select the correct text in the passage. (Anything with -+-example-+- are the choices)
In this excerpt from “The Nightingale and the Rose” by Oscar Wilde, which two sentences contain a conflict?

--+--"She said that she would dance with me if I brought her red roses," cried the young Student; "but in all my garden there is no red rose."

From her nest in the holm-oak tree the Nightingale heard him, and she looked out through the leaves, and wondered.--+--

"No red rose in all my garden!" he cried, and his beautiful eyes filled with tears. "Ah, on what little things does happiness depend! --+--I have read all that the wise men have written, and all the secrets of philosophy are mine, yet for want of a red rose is my life made wretched."--+---
"Here at last is a true lover," said the Nightingale. --+--"Night after night have I sung of him, though I knew him not: night after night have I told his story to the stars, and now I see him.--+-- His hair is dark as the hyacinth-blossom, and his lips are red as the rose of his desire; but passion has made his face like pale ivory, and sorrow has set her seal upon his brow."

Answers

Answer:

"She said that she would dance with me if I brought her red roses," cried the young Student; "but in all my garden there is no red rose."

and

I have read all that the wise men have written, and all the secrets of philosophy are mine, yet for want of a red rose is my life made wretched."

Explanation:

Answer: I know it as it it says in the text all of this "Here at last is a true lover," said the Nightingale. --+--"Night after night have I sung of him, though I knew him not: night after night have I told his story to the stars, and now I see him.--+-- His hair is dark as the hyacinth-blossom, and his lips are red as the rose of his desire; but passion has made his face like pale ivory, and sorrow has set her seal upon his brow." but thats not all

some with the example of the choices are the 2 paragraph, and 3rd hope that helps if you havent already got the anser

What are some tangible (capable of being touched or felt) symbols for freedom?
I'll mark brainliest for the best answer, tysm.​

Answers

Answer:

Some may include: a flag, sword(weapons), army necklaces, a soldiers gear, journals.

Explanation:

Other Questions
y= (x - 3)2 + 2Pls help ASAP Trevor plans on buying a car. Four banks offer the annual interest rates shown. Which list shows these interest rates in order from greatest to least? which expression is equivalent to 6a + 12 what is 20 minutes past 8 The ___________ styles are inappropriate when the issue is important to you. Multiple Choice obliging and dominating dominating and integrating integrating and compromising avoiding and obliging avoiding and compromising solve for X SOMEONE PLSSSSSx+53+65+70=180 _______ mujer1. el 2. la 3. los 4. las Slope intercept (-2,5) and (2,1) What is the volume of a solution that has a specific gravity of 1.2 and a mass of 185 g? (4, -6) and perpendicular y=-2x+1 During the Constitutional Convention, disagreement over how to count enslaved people for the purpose of representationwas settled by theO Great Compromise.O Commerce and Slave Trade Compromise.O Three-Fifths Compromise.O Electoral College Compromise. Matt took a train traveling at an average speed of 80 mph from Boston, MA to Washington, D.C. The trip took 6 hours. On his way back to Boston, Matt decides to take an express train that travels at an average speed of 100 mph. How long will the trip home take? explain how gravity will affect the growth of the plant's stem and roots que es un prrafo conclusivo??? You can't always see electromagnetic waves, but they are found throughoutthe universe. There are only a few waves that are visible to the human eye.Electromagnetic radiation is used to meet our needs and wants. It makesimportant things like medical imaging, reheating food and cell phonespossible. Radiation can be helpful for sending texts, but it's not always agood thing. The sunburn you get sitting on the beach is caused byelectromagnetic radiation, too.The author of this passage would most likely agree with which of the followingstatements?AScientists do not know very much about electromagnetic waves.BElectromagnetic radiation can be both helpful and harmful to humans.People understand electromagnetic waves better than ocean waves.DElectromagnetic radiation is more harmful than it is helpful. Which statements correctly describe the digestive system? Select four options. Jane Yatman never challenged Jane Lindsay's 800-mile record. Instead, she found a new venue for her long-distance cycling. In 1900, she rode from New York to Chicagoapproximately 1,050 milesin 254 hours and 40 minutes. The statements in this excerpt are objective because they 1. Select all polynomial expressions that are equivalent to 6x4 + 4x2 7x + 5x + 8.A. 16x10B. 6x5 + 4x4 7x3 + 5x + 8xC. 6x4 + 4x3 - 7x2 + 5x + 8D. 8 + 5x + 7x2 - 4x3 + 6x4E. 8 + 5x 7x2 + 4x3 + 6x4 Which term best describes plainchant music?polyphonicinstrumentalmonophonicsecular which of the following is the large bone found inside the hoof?A. navicular boneB. short pastern boneC. long pastern boneD. coffin bone